Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Ki kell ábrándítsalak: nem keverem. Az hogy a ME év játéka legyen, bármennyire is szeretem, nálam esélytelen. Érzelmi oldalról még oké, de technikailag egy középszerű játék (töméntelen és amatőr bugok, amiket több mint fél évvel a megjelenés után sem voltak képesek/hajlandóak kijavítani)
    Mivel én rpg kategóriában vagyok leginkább érdekelt, ezért rögtön oda kattantam és szembe is sültem a ME-vel, meg a Diablo/Torchlight triumvirátussal, amiből utóbbi kettő el is vette az én életkedvem is. Mint asztali szerepjátékos, a halálom az amikor a Wow-ra meg a Diablo-ra azt mondják hogy szerepjáték. Ez csak a szavazók illetve a szavazást kiírok hozzá nem értését bizonyítja nekem.

Ez a minden idők 100 játéka meg olyan, én kipróbáltam a TR-t, talán fél órára is le tudott kötni, de ennyi. Nem az én stílusom. A Vice City-t is jobban preferálom mint a sima GTA3-t. A tetris is utoljára a DOS-os időben kötött le, mert a DOS Navigator-ban az volt a beépített játék. Ezzel csak arra akarok célozni hogy mindenkinek más kategóriái vannak a "legjobb"-ra. Az én szempontom az hogy mennyire kötött le/érdekelt az adott játék, nem az hogy teremtett e műfajt vagy sem. És a ME leköt annyira hogy bekerüljön a saját 100 legjobb játékomba. Mondom ezt úgy hogy én Commodore 64-en kezdtem, réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...