Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Nem tudom jól értem e, a reaktor terem mögött, a reaktorba vezet fent egy vastag oszlop. Annak a tetejéről ugrálnak be z ellenfelek. Kvázi spawn pont. Oda 2 cerberus trooper szokott beragadni, ez a bug a játék megjelenése óta létezik, pár hete én is találkoztam vele ismét, előtte csak a játék megjelenésekor. Őket egyébként bármivel le lehet szedni, sőt, elég az egyiket megsebezni/megölni és akkor leugranak. Ugyan ez előfordulhat az LZ-hez közei oszlopoknál is, onnan már kicsit nehezebb levarázsolni őket.

Ma is nyomtunk egy jó hosszú platina kört, kipróbáltuk a Giantot is. Konkrétan nálam volt egy olyan bug, hogy a pálya közepére nem tudtam befutni. Ez azt jelenti hogy ahhoz hogy eljussak a vezérlő terembe, teljesen ki kellett mennem a pálya szélére, ott volt egy kb 2 méteres sáv. Viszont ez alul ugye szívóka, mert ott van egy kiugró rész oda szokott vagy egy hackelős terminált rakni vagy egy device-t. Odáig el is mentem, viszont annak a kis "asztalnak" a vonalában volt egy láthatatlan fal, ami nem engedett tovább. Ugyanígy a pálya LZ felöli oldalán szintén volt egy 2 méteres sáv ahol tudtam futni, a többi fal volt :/ Aztán persze jól meghaltam. A kamera rendesen át is ugrott a batarianra... akinek a bal karja vállból belelógott a törzsébe és a jobb hóna alatt lógott ki a tenyere, továbbá semmiféle animáció nem volt rá, egy statikus bábú lebegett végig a pályán. Amikor a wave végén feléledtem és új wave következett, ő akkor is úgy lebegett. Azért ez kimeríti azt hogy wtf! Igaz hogy a láthatatlan falon átlőni tudtam, csak menni nem engedett arra.
    Ha jól emlékszem, a nagy patch-nél szerepelt egy olyan is hogy élesztés után 5mp-ig nem lehet megölni a karaktert. Most ezt vagy én értettem félre, vagy kamu, mert a Phantomok/Banshee-k előszeretettel végeznek ki élestés/medigél után.