Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    A volus enginél írja hogy a DR nem mehet 90 fölé. Vagyis 90-ig összeadódik a több sphere, felette viszont nem. Én még anno olyan felállásokon gondolkodtam hogy:
    -valami krogan
    -geth/N7 engi
    -asari justi
    -volus engi

A engik pajzsot töltenek újra, az adept sphere-t csinál, a volus meg recon mine/pajzstöltés. A krogan meg azért mert nekem is kell lennem valamivel :D Mondjuk ennek igazán csak platina farm körnél van értelme/jelentősége.

Tovább próbálkozom a volus engi-vel. Ma már csapatban indultunk, a végére már első tudtam lenni, igaz hogy ez még mindig pálya és társ függő, mert az első körben nem bírtam lépést tartani a krogan sentivel, az N7 vanguard meg velem nem, a második körben. Viszont volt ey jó fej srác, először azt köszönte meg hogy disable device-nál feltöltöttem a pajzsát amit egy gránát levitt, aztán az élesztést. Tuchankánmeg minden device-nál mellém vágta az ammo boxot, így én se maradtam pajzs nélkül. Aztán még egyszer megköszönt valamit és a kör végén elbúcsúzott és kilépett. Az ilyen társak miatt öröm cooperativba játszani.