Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Harbinger
    Pont a hétvégi challenge után kaptam meg első fegyverként a Crusadert. Tekintve, hogy nincs komolyabb sniper fegyverem még, így első kipróbálás után nem rossz, de bazi nehéz, így nem sok karakterrel használható.

Nekem eddig fegyverből legjobban a Paladin jön be, pont kb. egymás után esett a Carnifexel, így mivel mindkettő egyes szintű, inkább előbbit használtam eddig. Végre lett hozzá egy ULM is, szóval most már szinte súlytalanul használható.
    AR-eket még tesztelem, Phaeston teszik, mert könnyű, pontos, gyors, valami jó ammoval még hatékony is.
    SMG-ket nem szeretem, nem is nagyon használom őket.
    Shotgunból eddig legtöbbet az Evisceratort használtam. Részben, mert a Katana mellett az van kimaxolva, ugyanakkor elég hatékony, mellette meg könnyű is.
    Snipernek a Mantis jó. Könnyű, de erős. Az Indra nagyon tetszik, bár inkább egy nagyon pontos AR. Nemrég megkaptam a Collectro snipert, de nagyon kell vele figyelni, mert pillanatok alatt ki lehet szaladni a töltényből és akkor lassan tölt vissza.

sanya200
    a HVB és az AP (armor piercing) sok esetben fedi egymást, a lövések fedezéken, vagy páncélon való áthatoló képességét növelik, közben csökkentik a védelem hatékonyságát, ugyanakkor a lövedék erejét is. Bár a HVB shotgunnál és snipernél növeli a fegyver erejét is, ugyanakkor az SMG kivételével minden fegyvernél 50%-os súlynövekedést okoz.

Nagyon sok fegyver mod van, a többit had ne kellejne lefordítani. Ha valamelyik konkrétan érdekel, azt írd le. De ne 25-öt :D