Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    De mitől van? Vagy az passz?

Tegnap mondjuk zűrös napom volt. Lett volna egy köröm, menet közben bedobott volna valahova, már hallottam, hogy fütyülnek a golyók, meg dumál a gép, hogy újabb hullám kezdődik, de még mindig csak a töltő képernyő volt. Máskor is volt már ilyen, hogy előbb jött a hang, mint a kép, de most teljesen megakadt. Csak pörgött, hogy loading, hallottam a hangokat, de nem dobott be. Viszont bent lehet már látszottam, mert egyszer csak kirúgtak. Szóval bent megunhatták, hogy nem mozdulok.

Na, meg tegnap kipróbáltam a goldot. Bronz után kicsit nagy váltás volt, mondjuk nem önszántamból csináltam. Bedobott a gép egy random mecssbe, de lehet az sem bronz volt már. Az még ment, aztán a következőnél valaki kilépett indulásnál, így hárman kezdtük. Csak egy fegyver tesztelős kört akartam, mondom megnézem ezt a graal-t (béna vagyok a chargolós fegyverekkel). Aztán alig kezdődött el az első hullám, az egyik tag már padlót is fogott. Futok, hogy élesszem, persze előbb át kellett volna verekednem magam pár ellen. Harmadik tag sehol. Engem is kinyírtak. Püfölöm a spacet, hogy leszedjéka fejemen taposókat, de semmi. Kiírja, hogy mindenki halott. Mondom ez szép, bírtuk másfél percet. Aztán nézem, hogy gold. Oké, így már értem. Gyorsan ott is hagytam.