Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Llew #18733 Revenantot én sem szeretem, de a turiannal tényleg baromi jó. Vagy egy stabilitás növelővel. Mondjuk a marksmannel még a plusz táras verziót is pikk-pakk ki lehet üríteni.
A Matockot sem csípem annyira, de turiannal az is jó. Van ereje, pontos, és marksmannal gyors is. Na, meg alig van pár AR-em azok is csak az első pár szinten, szóval ne válogassak.
Igazából a pisztolyok jönnek be. SMG-knek alig van ereje, vagy szórnak. Bár egy jó lőszerrel a Lucust, meg a Geth hatásos.
Tegnap végre kimaxoltam a Mantist, így ideje lesz kipróbálnom valami infiltratort.
Mondjuk a tegnap este érdekes volt, elég fura dolgokat tapasztaltam.
Kipróbáltam a paladin. Hát még nagyon tanulni kell ezt a pajzs használatot. Az SF-ben rohadtul nem érzékelem meddig hat. Olyan, mintha csak az orrom elé fújnék egy füstfelhőt.
Na, de nem ez a lényeg. Elsőre mondom ez tök szar, nem is látszik a pajzs. Aztán második körben kiderült, hogy csak simán nem látszott. Egyszerűen csak az omnitoolt mutatta, mikor a pajzsot használtam.
Aztán meg volt egy köröm, ahol ketten voltunk, pontosabban csak egymást láttuk, de volt a pályán még legalább vagy egy láthatatlan játékos, meg pár láthatatlan ellenfél is, akik viszont láthattak minket valószínűleg.
Szaladgáltunk, közben lehetett látni, hogy a gép valaki tök láthatatlant lő. Nem cloakban volt, simán nem látszott. Odaértem egy cannibal mellé, erre kapott shotgun lövést a semmiből. Meg mikor elestem egy láthatatlan valaki feltámasztott. Banshee üldözte a semmit a pályán körbe, eztán csak meghalt.
Máskor meg egyszer csak elkezdtem sebződni, meg lement a pajzsom, közben közel-távol nem volt ellenfél. És a végén is csak azt jelezte, hogy ketten vagyunk. Telje káosz volt.