Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #18717 A hétvégi/hálóvín cselendzset én spec egyik este egyedül csináltam meg. Egyedül az 5 extraction volt kicsit nehezebb, mert hajnalban már nem volt erőm nekifutni ötödször is, azt másnap fejeztem be.
Ha karaktert akarsz tesztelni, akkor sztem csináld azt amit én. Privát/solo/bronz. A pálya/ellenfél mindegy, akár be is állíthatod, extractionig én is csak krogan/batari/Destroyer karival jutok el. Szóval az a +x% nem sokat oszt-szoroz. Ha meghalsz, meghalsz, kezd újra, nem érdemes medigelt pazarolni. Nekem pl az első solo egy geth engivel sikerült Reactor pályán, ha jól emlékszem gethek ellen. Persze a kari azért nem árt ha 16+ lvl-en van.
A kommunikációhoz nem árt egy füles, a "TAB" gomb lenyomása aktiválja a mikrofont alapból, addig beszélsz amíg a gomb nyomva van. Még anno találkoztam olyannal aki folyamatosan on mikrofon volt, őket ált azonnal kidobják mert baromi zavaró amikor 11 wave-en keresztül recseg valaki és semmit nem hallani tőle. Egyébként tényleg fontos, nélküle kb nem is lehet összedolgozni, legfeljebb ha tényleg nagyon jól ismerik egymást a tagok.