Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Evoluti0N #18647 Nem nagyon érdekelnek az ilyen banner baromságok, de szinte már mindenkinek van, szal úgy gondoltam, h én is akkor már beszerzek egyet. A biotikus bannert szemeltem ki magamnak, mivel talán azt tudom a leggyorsabban megszerezni, mivel többnyire biotikus képességekkel rendelkező karikkal játszok. A reave megszerzéséhez drell karival próbálkozom, amivel egyébként nem szoktam játszani. Az asari justicar-nak is megvan ez a képessége, ugyanakkor azt is hanyagolni szoktam. Most vagy én vagyok a béna, vagy a karakterek nagyon szarok. A 2 nagy kedvenc: az asari adept és fury képességei olyanok, h minden fajta ellenség ellen tudom nyomni a biotikus robbantásokat és ölöm őket ezerrel. A drell-nek ugyanakkor ott van a szar pull, amivel olyan ellent tudok csak támadni, amelyiknek csak hp-ja van. A reave-pull biotikus kombó még megmentené a dolgot, csak ilyen kombináció nem létezik. Marad a hülye gránát, ami ugye elfogy előbb utóbb. Emellett még könnyen is hal. A justicarnak van a gránát helyett az a mező izé képessége, hát én azzal nehezen tudok boldogulni, h normálisan használható legyen.