Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Kaiden is és Ashely is tök unszimpi karakterek, az egyben ezért volt egyetlen értelmes románc lehetőség Liara, és ezért vittem szinte minden küldetésre az idegeneket magammal. Sokkal jobb arcok. És mivel Kaidennel/Ashleyvel a második rész kimarad, így a háromban már totál hátrányban vannak Garrussal, Talival, Liarával, akikkel már két részt (ok utóbbival nem egészen) végig küzdöttél és megismerted őket, de még a harmadik részben éppen csak megvillanó második részes karakterek mellett is lemaradnak.
    A kettőben Jacob tényleg elég semmilyen. Zaeed viszont eszméletlen pofa, amilyen szövegeket betol. Nagy kár,hogy csak hallgatni lehetett, és nem rendesen dumálni vele.
    Javikot bírtam. Az elején nagyképű, ahogy betolja az asariak megtanultak írni, meg a salairianok beszélni szövegeket, de nem bírtam nem röhögni rajta. Vicces volt. Na és szerintem a legtöbben kb. így reagálnánk, ha a a kutyák-macskák egyik napról a másikra (az ő szemszögéből ugye) elkezdenének beszélni és keménykedni nekünk.