Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Kipróbáltam a Krysae-t. A pontos konfigráció a következő volt: Krysae VI, sebzés növelő és páncéltörő moddal, a karakter egy turia sentinel volt, passiv képességből kapott 27,5% sebzésnövelést fegyverre. A Cannibál, Bronzon, közvetlen találatra, páncél nékül sebződött annyit hogy 1 élete maradt. Gyanítom hogy ha nem páncéltörő modot használok vagy equipelek valami sebzésnövelést, akkor 1 lövés 1 Cannibal. Viszont előtte nyomtam egy randomot, geth-eket rakott be, a 10 wave-nél csak azért buktam el mert lejárt az időm. Egyébként nem tudom hogy a solo játékosokat direkt szopatja e a rendszer, de múltkor is zsinórban 3 disable device feladatot kaptam, meg most is. A lényeg hogy a geth-eket nagyon csúnyán le lehet vele aratni. A fenti konfigban 1 lövés = 2 trooper, 2 lövés = 1 bomber/1 rakétás, 3 lövés = 1 pyro/1 hunter.
    Célzásnál ügyelni kell, mert a két meccs alatt többször is feltűnt hogy elakadnak a lövéseim. Az hogy a hunterekbe folyamatosan belelőttem, oké, de kb 3 méterről meglőttem egy páncélos Cannibalt és nem sebződött! Az azért WTF!?