Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Tegnap végig nyomtam az utolsó pályát normál befejezéssel (EC nélkül). Hát ez így tényleg elég sovány. A választási lehetőségek, meg Shepard sorsa még hagyján, inkább a Normandiával meg a rajta lévő társakkal nem tudok mit kezdeni.
    Joker mi a szart keresett a Naprendszer túl felén a térköz relénél, a társak meg mit keresek a hajón mikor előtte mindenki lent volt a Földön a végső csatára készen? Az irányítást választottam (megnéztem a másik kettőt is, igazából semmi különbség), Garrus és Liara mászott még ki hajóból. Garrusnak sem kellett volna ott lennie, de Liara meg velem volt a végső harcban, neki legjobb esetben is a földön kéne lennie, legrosszabban meg halottnak a transzporter lábánál.

Na mindegy kezdtem egy újat egy másik ME2 mentéssel, azzal majd megnézem az EC-ot is. Kicsit vicces, hogy Ashleyből micsoda fotó modellt csináltak így a harmadik részre.

Ha egy befejezett ME3 mentést importálok vissza, akkor is változtathatok karakter osztályt, meg külsőt? Illetve fontosabb kérdés, hogy a fegyvereket akkor is sorban össze kell szedni vagy azokat is visszaviszem? Mert sok jó fegyvert szinte nem is lehet megismerni, kihasználni, annyira a végén kapjuk meg.