Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    én írtam tegnap a volus engineerről. megvan az adept is, de az nekem egyáltalán nem szimpatikus.
    a volus engineer buildem:

recon mine: radius/damage/invasive
    proxy: damage/damage taken/damage
    shieldboost:shield
    volus training: capacitypower damage/weapon weight
    fitness: durability

a recon mine: érdemes a radius-t fejleszteni, mert bár eleve nagy a radius, de éppen ezért nagyot dob rajta a bónusz. ez egyben azt is jelenti, hogy az invasive-ben lévő 25%-os sebzésnövelés és sebességcsökkentés annál nagyobb hatósugárban fog érvényesülni, szintúgy a láthatatlan ellenfelek megmutatása. a recon mine-t amúgy sem sebzésre érdemes használni, bár arra is jó, hiszen külön felrobbantható, de elég hosszú a CD-je, szóval gyors "ellencsapásra" nem jó (tehát amíg a lehűlés nincs meg, addig nem tudod robbantani sem). a taktika az, hogy kör elején leteszed egy jó helyre. egy csomó pályán zseniálisan lehet vele lefedni az útvonalakat.

a proxyt inkább a saját védelmemre használom, mivel megtántorít, elég jól sebez, de persze jó a recon mine debuff-jához pluszként hozzátenni.

a sheild boost esetében én nem láttam értelmét tovább fejleszteni, mert 3.5 mp-ként így is elsüthető, szinte folyamatosan lehet a magad és az 5 méteren belül álló csapattagok shield-jét visszatölteni. ha normális, összetartó csapat van, akkor az elég, drónkísérésénél, vagy hekkelésnél pont elég. talán nem rossz a rank6-ban az 50%-os sebzéscsökkentés egy ideig, de mondom, elég sűrűn elsüthető a sima pajzsvisszatöltés, tehát nagy jelentőségét nem látom.

a többi egyértelmű. a fegyver tekintetében ezzel a build-del és a IV-es scorpiont használom sebzésnövelővel és ultralight material-lal (így 2005-os a CD), ha már minden robban, akkor a fegyverem is :D, ráadásul az is megtántorítja az ellenfeleket és nagyon jól szinkronizál a proxymine-nal. mivel minden képességnek alapból elég nagy a lehűlési ideje, azért szerintem fontos a 200%-os CD, meg aztán a scorpionnál más modnak nem is nagyon van értelme (headshot nincs, fedezéket nem üt át moddal sem, stb.), legfeljebb a tárnövelésnek lehet még értelme. ha meglenne a X-es szitn, akkor lenne 200%-as a CD és akkor a tárnövelőt fel lehetne szerelni az ultralight helyett.
    gear: omni-capacitort használom, ami a tech sebzéshez ad és a CD-t gyorsítja. shield-nek nem nagyon van értelme, nagyon keveset ad hozzá, akkor már minél gyorsabban hűljön a shield boost, hogy gyakrabban használhassam.