Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
nem. ezt nem is tudom egyszerűbben kifejezni.
ma az egyik leginkább kill-erős karakter a ghost.
nem rossz a havoc, nagyon cool, de nem estem hasra tőle. bár a cryo blast és incendiary havoc-os tech robbanás is vidám dolog, de sokkal-sokkal kockázatosabb, ráadásul az egésszel sokkal több idő elmegy, mintha a cloakból egy jó fegyverrel hatalmas sebzéseket osztanál, amitől mindenki borul jobbra-balra.
a ghost-tal goldon szinte nem is haltam, viszont minimum 110.000 pont összejött a kör végén, de sokszor inkább 130.000 pont, a 75 killes és assistes medált ne is említsem. a challenge-ekben néztem, hogy csak hétvégén leszedtem egy nagy csomó phantomot, dragoont, és atlast!!! komolyan, melyik karakterrel lehet azt megcsinálni, hogy 3 sorozattal elintézel 3 ellenfelet kb. 2 mp alatt? és nem is szimpla trooperekről van szó.
argus x-zel és a turián stability bónuszokkal olyan simán lehet osztani a headshotokat, hogy öröm nézni. nem is értem, hogy mi volt ez a sírás a fórumokon, hogy még turiánnal sem lehet használni az argust...hazugság! még ha a 3-as sorozatból egy nem is talál be a fejbe, akkor is killer.