Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
gyerekek, a turian ghost infiltrator...gyakorlatilag az egyik legjobb karakter ever. top3-as. jobb mint a geth infi. imádom. a karakter lényege, hogy tactical cloak-ból nemcsak hogy az alap sebzés bónuszokat megkapja, hanem az utolsó rankban assault fegyverre kap 25%-os bónuszt 10 másodpercig!!! remélem ehhez tényleg nem nyúlnak...
a legszarabb assault fegyverekből is goldra vihetőt csinál. kipróbáltam szinte mindegyik AR-rel, nekem a legjobban revenant-tel és argus-szal jön be, de még egy sima pheaston-nal is hatékony, mivel azzal simán lehet folyamatos fejeseket osztani (geth pyrok és hunterek úgy tántorodnak meg a fejlövéstől és olvad le az életük hogy öröm nézni).
viszont a argus-szal, cloakból, passzívban csak fegyversebzésre és stabilityre gyúrva, a megfelelő modokkal 10 mp-ig több mint 600 sebzést lehet okozni/3-as sorozat. de teljesen mindegy a szám, a lényeg, hogy eszméletlen, hogy egy cloak-overload után gyakorlatilag simán oszthatók a fejesek, amitől azonnal hullanak még a középszintű ellenfelek is (centurion, stb.). a bossokat is úgy szedi, hogy egyedül is viszonylag gyorsan el lehet intézni egy atlast. de jó saberrel is, harrierrel is (csak a sabert inkább a salarian infivel használom, a harriert meg rühellem, mert folyamatosan ammo boxhoz kell járulni). én már elejéről kezdve megszerettem az argust, nem fanyalogtam rajta annyit, mint a fórumokon. jó sebzés, elég lőszer, és én a sorozatok közötti szünetet is előnynek tartom, mert jobban rá lehet koncentrálni a célzásra (értsd, a fejesekre), mag sorozatlövőkkel hajlamos vagyok egy csomót mellélőni, ha pl. a phantom ugrál össze-vissza.
a másik "hatalmas" arc a volus engineer. a recon mine rögtön nagy kedvencem lett. radius/damage/invasive-re fejlesztve valami csoda. 25%-os sebzés bónusz minden forrásból. kidobod egy stratégiai helyre, és amelyik ellenfél a hatósugarába kerül (kap egy piros körvonalat), az 25%-kal többet sebződik. és külön fel lehet robbantani, ráadásul nem is keveset sebez. plusz emellé a proxymine a maga sebzésével és szintén 20%-is debuff-jával, plusz ott van a 3,5 mp-ként ellőhető pajzsvisszatöltés nem csak magadnak, de az néhány méteren belül álló csapattagoknak is (milyn jól jön pl. drónkisérésnél). mindezt egy scorpionnal... robbanás mindenhol. hatalmas fun.