Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Llew #18440 Emberek ez a multi ez kurvára addiktív. Rosszabb mint a sorozatnézős csak még egyet, csak még egyet.
Kezdek ráérezni, illetve utána olvastam, hogy érdemes használni a human soldiert, na meg már értékelhető szinten szintre is jutott.
Pont a co-op része miatt nagyon jó a játék. Már feltéve, hogy az ember talál értelmes társakat. Tegnap többnyire sikerült kifognom olyanokat, akikkel lehetett együtt dolgozni, de azért időnként becsúszott pár érdekes figura.
Hárman kezdtünk a glacieres pályán, de menet közben beugrott egy figura, aki úgy döntött, nem hajlandó kimozdulni hátulról a leszálló pálya melletti emelvény sarkából. Mi hárman rohangásztunk, hogy elintézzük a letöltős feladatot, fedeztük egymást, amíg a másik gépet (de)aktivált, vagy csak simán, hogy bekerítsük az ellent. Ő meg elvolt ott hátul, lövöldözött, meghalt mikor lerohanták, aztán újraéledt, mert kurva messze volt, hogy időben oda érjünk hozzá.
Egy másikban egy 20-as human vanguard a repülőbázisos pályán egy szál stukkerrel beállt a lejáró tetejére és onnan lövöldözött meg legtöbbször meghalt. Oké én sem rohantam a tömegbe, mert nem egy közelharcos a figurám sem meg én sem, de elég zavaró volt, hogy az egy napos "rutinommal" és a tök alap katona karakteremmel én élesztettem folyton újra, meg kb. hatékonyabb is voltam.
Vagy amikor a mérnök a kivonási pontra visszavonulás és annak védése helyett, nekiáll kint kommandózni az ellen sűrűjében. Kirohantam újra éleszteni, de mikor már másodszor esett el, vagy én is majdnem ott maradtam közben, akkor hagytam a francba és csak hárman mentünk haza.
Fegyver fejlesztés (nem mod, hanem a II-X. szintre emelés) is a packokból esik? Eddig nem sok jó jött ki belőlük.
Jó ez az Avanger, mert baromi gyorsan lehet tölteni, de nagyon sokáig kell vele lőni valakit, hogy ott maradjon. Gyorsabban kinyírom, ha folyamatosan nyomom rá a CS-ot.
A Benningi pályán hol van lőszeres doboz a leszálló pálya mellettin kívül? Eddig csak egyszer keveredtem oda, de azon kívül nem találtam, illetve nem volt időm keresni.