Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #18379 Értem hogy a lvl 1 alatt az N7 levelt érted, de én pl lvl1-es karival sztem többször lettem első mint maxossal.
Az alap kariknál a heavy melee elég tré, bár már sokat javítottak rajta a kezdetekhez képest. Próbálj majd ki egy maxos krogan-t! :D Azt nem mondom hogy mindent visz, mert a láthatatlan ellenfelek (főleg a hunterek) előszeretettel szívatnak be, de vele a bossok elé is be lehet állni face2face. Láttam már Silveren kezdő karit aki alap cuccokkal bealázta a társainkat. Ő a szinglit nyilván nem turista fokozaton tolta.
A szintek a mai napig nem jelentenek semmit, ennek a magyarázatát a fenti pár mondatból is le lehet szűrni. Én 99%-ban hostolok. Ha nem lennék lusta és járnék bronzra, szólnék a csapattársaknak hogy ne rakétázzanak, ne medigélezzenek rögtön hanem csak vész esetén... Sokan azt hiszik hogy ciki meghalni. Néha az is, de attól csapatjáték ez hogy ha összeesel a társad mellett, akkor feltámaszt. Mert tudja hogy fordított esetben te is megteszed érte.
Egyébként meg a multi tipikusan az a "leülök pár meccsre, aztán a 10. után esik le hogy már elmúlt éjfél". Én is úgy szoktam hogy felmegyek lőni párat és ott ragadok. Most már érezhetően kevesebbet járok fel, de eventkor azért megtalálható vagyok. Ráadásul ahogy láttam, utánpótlás is akad azért!