Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Llew #18371 Tegnap végre belevágtam a multiba. Na, jó javarészt csak szaladgáltam a pályán, mert az 1-10-es szintű katonámmal (tudom, rossz választás) meg az I-es Avengerével nem sok vizet zavartam 20-as szintű vanguardok mellett. Szinte keresnem kellett az ellenfeleket, akiket nem nyírtak ki hirtelen, aztán mire lepuffogtattam volna őket, addigra előkerültek és kinyírták gyorsan. :D
Az utolsó durva hullámokban inkább csak újraélesztési feladatot adtam a csapattársaknak.
Azért jól elvoltunk. Néha sikerült fedeznem a kütyüket berhelő csapattársakat, meg időnként én is újra élesztettem.
Aztán az egyszer csak megszakadt a kapcsolat a szerverrel, úgy hogy elvesztettem a csapatot. Utána már nem sikerült olyan jót találni.
Béna vagyok a heavy male attackkal, sokszor singleben sem sikerül az ellenféllel szembe fordulva kivitelezni, így csak a levegőt szurkálom. Multiban pedig sokszor jó lett volna normálisan összehozni, mert az legalább hatos gyengébb karakterrel is.
A részletek mondjuk még zavarosak.
Az újraélesztéshez kell valami extrát csinálni? Mert igazából nem tudom, hogy hoztam össze. Vagy elég csak oda menni az elesett mellé?
Új cuccokat csak ezekből a store-os packekből esnek? Az ingyenes kezdő után még vettem egy következőt, de csak egy AR visszarúgás csillapító volt benne, meg valami sniper akármi, ami nem modolos cucc, hanem equipment, amit nem is értek mi, singleben nem volt ilyen. Illetve egy salarián karakter. Az unlokkolja azt játszhatóra, ha új karaktert indítok?
Volt az egyikben egy rakéta is, de azt meg nem tudtam a karakterre rádobni.
Ja és hányan lehetnek egy csapatban? Mert először egy hármashoz csatlakoztam, aztán miután elvesztettem őket én lettem a leader és hozzám jött még egy ember, aztán menet közben mg vagy ketten beugrottak.