Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Én mindig igyekszek mindenkit használni, hogy ne csak potyautasnak meg társalkodónak legyenek a hajón.
    Persze akaratlanul is lesznek kedvencek, így főleg a második részben a sok társsal gondban voltam, hogy mikor kit vigyek.
    Talit kedvelem,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és nagyon jó, ahogy Garussal flörtölnek a comrendszeren keresztül

de valahogy nagyon nem használható a 3. részben. Vagy én vagyok vele béna. Gethek ellen jó, de még a sok pajzsos cerberus ellen is legtöbbször mást vinnék.
    A Leviathán utolsó pályáját újra is kezdtem miatta
    (valami elmezavar miatt cerberusosokra számítottam és ő volt az egyik társ)
    , mert
    a brute-ok rohama ellen
    semmit nem érnek a képességei, és gyenge is.
    Pedig az első részben nagyon jó volt. Másodszorra a végén szinte csak a női szakasszal nyomtam (női adapt shep, Liara+Tali)

Szimpátia alapján első majdnem végigjátszásban a legtöbbször Liara jött velem, és mivel katonával nyomtam, mellé sokszor Kaident vittem a biotik combo + overload miatt, akit pedig nem nagyon kedvelek.
    James volt a leghanyagoltabb segítség. Nem is túl érdekes figura és a katona mellé nem nagyon volt rá szükségem a képességeire sem. Mondjuk a Leviathános újrakezdésre őt vittem és ott nagyon jól jött.
    EDI az overload és a gyújtósdi miatt szerintem kifejezetten jól használható kb. mindenki ellen és a pajzs+decoy miatt védekezésben is tűrhető.

Most már inkább az a bajom, hogy túl sokat olvastam a wikit és teljesen belezavarodtam az bónusz erőkbe, erő kombókba, meg a kinek milyen fegyvert kérdésbe. Szóval a lesz a legegyszerűbb, ha a ki szimpi és mi néz ki jól, használhatónak elv mentén haladok.

Hoz_Hun
    nehéz lett volna, mert még nem volt meg, de olvastam, hogy érdemes, és a következő végigjátszásra viszem is
    kurva jó, ahogy a szállásán osztja Liarát, hogy sokat pofázik, meg nem olyan okos, stb.

mondjuk nem tudom 3 biotikus mit kezd majd Leng pajzsával.