Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Llew #18346 Na, végre a végjáték küszöbén vagyok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Cerberus bázis nagyon gyatra volt. Kai Leng Thessián először alaposan megizzasztott, pedig akkor még csak normálon ment a kampány, nem hardon. Liara nem sokat ért ellen, a csapat disruptor ammo és Kaiden overloadja pedig kevés volt.
Ezért itt dilemmáztam, hogy kit vigyek harmadiknak a katona Shep és EDI mellé, de aztán Garussal sima ügy volt. Feljutni abszolút nem volt gond a két overloaddal, meg a EB-s incinneration ammoval, de Kai sem küzdött sokáig.
Igaz, kicsit csaltam, mert a katonámnál lecseréltam a bonusz erőt carnage-ról, dominationra, ami több, mint vicces. Kai csapatát először a nemesis ritkította, majd őt magát a phantom kötötte le míg mi hárman megszórtuk. Nem is tudom, hogy halt meg, mert mikor elfogyott a pajzsa, akkor éppen nem ő volt a legnagyobb gondom, mert a phantom pont akkor tért újra öntudatra és amíg újra elkaptam, Garrus és EDI elintézte Kait. Egyik pillanatban még ott áll teljes életerővel, következőben meg semmi.
Most így a végére azt vettem észre, hogy Talit a saját ügyei után nem is nagyon vittem magammal. Bármennyire is jó lenne a cerberus mérnökök ellen, mindig inkább valami biotikus vagy komolyabb tűzerővel megáldott féltechnikust vittem magammal (Garrus, Kaiden).
Ezt a csapat választást még ki kell csiszolni, bár második végigjátszásra legalább már tudom hol, milyen ellenségre kell számítani.