Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
3200+ EMS-nél kapod extended cut óta asszem a legjobb (kac-kac-kac) befejezést - EMS, szóval ugye multi nélkül felezve van, 6400+-os pontszám fog kelleni.
normál jó ha szélhűdésben szenvedsz, hardcore kb köszvényre van belőve, insane nagyjából a normális nehézség, bár sentinel-el én úgy zúztam végig rajta így is, h a fináléig nem használtam egy medpack-et sem. aki normál alá megy, azonnal elveszi a golyói birtoklásának jogát.
bónusz erőnek... mindig ami hiányzik - sentinel-nek stasis odabasz, adept-nek energy drain, katonának... ööö... valami izgalmasabb kasztra váltó? (/nem szereti katonának)
igazából előző részhez képest hihetetlenül megnyírbálták katonákat, és míg ott működött a "mindent lelövök" elv... itt kevésbé. Defense Matrix ász védelmi szempontból, Energy Drain is egész jó, csak "összeakad" AB-vel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a nagy Geth dögöt én emlékeim szerint lerohantam a picsába, simán végigfutottam jobb oldalon (ott nagyjából mindentől védve vagy), aztán /faceroll