Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Emlékeim szerint az 5200 elég kell hogy legyen. Nem akarok spoilerezni, ezért ha végigvitted és érdekel, elárulom hogy mennyien számít a végén a War Asset.
    Ashley-t fel lehet venni a csapatba. Nem a játék elején, de egy ponton ha úgy alakítottad a játékot akkor csatlakozik hozzád.
    A 3 Prime engem is szívatott. Ennél a résznél jött ki az SP-ben legjobban a "rakjunk minden cselekvést egy gombra" baromság hátránya. Amikor futnom kellett volna, fedezékbe ugrottam, amikor fedezékbe akartam ugrani akkor simán ugrott... szóval soha nem azt csinálta amit szerettem volna, így engem is folyton ledaráltak.
    Bónuszképességnek én mindig valami kiegészítést veszek fel, ami hiányzik a karimról. Pl gyújtólőszert, tech páncélt esetleg gránátot. Egyébként ezt akár küldetésenként is változtathatod.
    A Tesia bejárata én úgy emlékszem annyira nem volt húzós. Az igazság az hogy a harversterek soha nem tudtak megfogni. Ott igazából csak türelem kell, pár gránát, egy jól modolt fegyver és ennyi. Engem a boss fight-ok jobban zavartak. Vegát én se szerettem hurcolászni, eléggé useless karakter.
    A nehézségi szintek belövése egyébként sok játéknál probléma én úgy érzem. Nem kivétel a ME sem.