Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Mennyi a war asett maximális pontszáma? Olyan ~5200 körül vagyok Thessia után. Az effektív erőt így 50%-al is simán maxra teszi a skálán. Vagy az nem jelent semmit?

Lassan azt hiszem el kéne kezdenem multizni. A singlet most úgy is kicsit pihentetni kéne, amíg meg nem veszem a két sztori DLC-t.
    Nagyon kíváncsi leszek erre a nagy visszhangot kiváltó befejezésre, mert eddig nagyon tetszik a játék.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Thessia elvesztése engem is elégé rosszul érintett érzelmileg, nem csak Liarát. Nagyobb hatása van, mint a Föld megszállásának, talán azért mert jobban fel van vezetve.

Vagy a nehézségi szintek beállítása nem a legjobb, vagy én játszok fáradtan.
    Normálon kezdtem, de elég hamar túl könnyű lett, így kb. a felénél átállítottam hardcorera.
    Így viszont vért izzadtam, mire
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Rannochon a célkijelöléshez átjutottam a lift utáni három Geth Prime-on. Vagy 15x újra kellett kezdenem, mert a liftből kiugorva nem tudtam úgy beállni fedezékbe egy fél pillanatra sem, hogy valamelyik ne szedjen le vagy engem, vagy valamelyik emberem (Tali+Garrus). Próbáltam, hogy jobb felé, vagy bal felé húzódunk, de az istennek nem akart összejönni.
    Aztán egyszer csak, mikor már rohadtul mérges voltam pikk-pakk összejött. Berohantam, középen felkaptam a spittfire-t, aztán balra rohanva, talán egy találatot bekapva fedezékbe ugrottam az ottani prime közelében, nyomtam egy adrenalin rush-t és gyorsan ledaráltam. Addigra a jobboldali is középre ért, azt egy gyors sorozattal lenyomtam AR nélkül. A középsőt addig a többiek kicsit fárasztották már, így a maradék ~50 lőszer elég volt annak is.

A következő sokadszorra sikerülős rész Thessián a templom bejárat előtt volt, ahol a két harvester folyamatosan önti az áldást, alig lehet a fedezékből kinézni tőlük, közben a ravagerek, meg a marauderek meg közel jönnek. Próbáltam hátrébb húzódni, de a harvesterek folyton leszedtek mire oda értem volna. Végül aztán talán a második fedezékig húzódtam vissza, oda meg csak az egyik látott rám, azt lassan leszedtem egy Black Widowal, közben besegítve a többieknek a közelembe kerülő ravagerek, és maraduderek ellen.

Bonus erőnek mit szoktatok választani?
    Én saját hülye szabályként már az ME2-ben is csak olyat, ami passzol a karakterhez, és lehetőleg támadó képesség. Tehát katonának nem lehet biotikus, vagy technikai ereje, stb.
    Ez alapján most a katonámnak felvettem a Carnage-ot, így nem kell Vegát magammal vinnem (amúgy sem túl hasznos karakter) és tudok kombókat robbantani. Ashley sajnos nem játszik, pedig a övéi jók lennének.