Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Llew
    Kb. erre számított mindenki. Én már olyan ME-t vettem, amiben alapból benne van a BDtS is, pedig először az is fizetős volt, ha jól tudom.

Jó, hogy van, ami nem változik:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shepard ugyan olyan bénán táncol, mint régen. Joker legalább viccesen nyomja EDI-vel.
    Illetve Miranda segge is ugyan olyan jó, mint korábban.
    Mondjuk jó bunkó voltam, mert megnyugtattam, hogy semmi semmi nem változott köztünk az ME2 óta, közben meg már LoTH-ban is újra Liarával kavartam. Aki viszont erre mintha nem emlékezne, mert először megint csak barátkozni akart. Úgy látszik a százx év azért csak nem múlt el nyomtalanul.

A készítők ezt a polkorrektséget kicsit nagyon túlzásba vitték úgy érzem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tegnap elég nagy roham volt a kapitányi kabinban. Először az asszisztens csaj ugrott be, de tényleg leszbi, mert csak sakkozni akart. Aztán a riporter csaj, aki lepattintott, de nem tűnik reménytelennek. (ne mondjátok meg mi lesz, nem azért írom)

Ezek után jött Vega és itt döbbentem meg kicsit nagyon, mert a sima jófej felettes vagyok beszélgetés végén Shepardöm az egyik válasz végén megjegyzi neki, hogy az ágy keményebb, mint amilyennek látszik. WTF? Vega is beszart rendesen, mert gyorsan tiltakozott meg el is húzott.

Ezek után előre félek, hogy Kaiden mi a frászt akar tőlem a Citadella kávézójában. Garrus legalább a dokkban akar találkozni.
    Asszem hanyagolom is egy darabig, úgyis előtte randiztam Liarával és újra tisztáztuk, hogy nem csak barátkozunk.