Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Llew #18203 Hát ez az egybe csomag DLC-k nélkül tényleg nem sokat ér. Mondjuk akkor még várhatnának a kiadásával egy darabig.
Egyébként a DLC-k ára az fix, nem szokták időnként akciózni vagy valami?
A játékot is csak most vettem meg, hogy lement 5E-re, de még így is kb. ugyan annyit kéne DLC-re költenem, ha csak a sztori bővítőket számolom akkor is. Az meg röhej, hogy a két éves ME2 DLC ugyan annyi, mint a frissek a ME3-hoz.
Pedig lassan meg kéne vennem az újakat. Igaz, még csak Tuchanka után vagyok, de tegnap este elég hamar lepörgettem a bolygót.
Mondjuk ehhez azt hiszem kellett, hogy végre legyen egy rendes fegyverem. Nekem ez a turián AR nagyon bejön. Mióta megtaláltam a Mattockot, azzal nyomultam, de most lecseréltem. Bár katonával vagyok, nem cipelek sok fegyvert, a folyamatos cserélgetést sem szeretem, ez pedig nagyon nagy táv kivételével teljesen jól bevált. Kiegészítőből még nem sok van meg, így egy sima tárkapacitás növelőt és egy távcsövet tettem rá. Robbanásra fejlesztett gyújtó lőszerrel remekül viszi mind a cerberus, mind reaper egységeket. Amíg nem találok valami sokkal jobbat biztos ez marad.