Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #18165 Érdekes volt a hétvégi event. Csak az elmúlt pár órában tudtam játszani, de nem is volt olyan könnyű a squad goal. Pedig volt 3 forduló, kettőben 4 krogan egyben meg 4 turian kezdett. Persze elsőre nem sikerült a kroganoknak, mert a 11. körben az egyik társam még a wave elején kivégezték. Nem tudom hogy szándékosan e vagy "segítséggel" de kilépett a játékból, ami szerintem nagyon korrekt volt tőle, kár hogy az utolsó pillanatban meghalt a harmadik tagunk. Turiankén meg én jártam hasonlóképpen, belefutottam egy Phantomba :(
Ma is sikerült belefutni egy bugba. Fedezéken akartam keresztül vetődni, be is játszotta az effektet és a végén visszatett a kezdő pozícióba. Mármint a fedezék elé. Volt egy elpatkolós köröm és láttam hogy egy human adept kolléga ugyan így járt.
Azt hittem ki lehet majd trükközni a squad goal-t, de persze nem. Az a probléma, hiába van 4 ember induláskor, semmi nem garantálja hogy végig ott is lesznek. És hiába indul a csapat human tag nélkül, ha valaki kilép, a rendszer simán bevág egy human társat. Kétszer is így jártunk. Ez igazából azért volt bosszantó, mert indulás előtt visszaállítottam Privat játékra, tehát elvileg idegen nem léphetett volna be hozzánk. Ettől függetlenül simán jöttek-mentek az emberkék.