Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Optimus Prime
    Tegnap végig vittem a Leviathan DLC-t. Spoiler nélkül: remek DLC, 3 új és nagy helyszínnel, plusz egy rendkívül hangulatos Citadel résszel. Meg ugye a két spéci fegyver At-12 shotgun és az Argus rifle. A sztori is érdekes, hozzá tesz egy adagot a főszálhoz, de mint valahol olvastam érdemes úgy végig tolni, hogy már egyszer végig lett játszva az egész játék.
    Ja, és minden csapattagnak van egyedi dialógusa minden helyszínen és a küldetések után/között is!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Spoileresen. Elsőnek is fantasztikus Dr. Bryson laborja! Pleisosaurus, Sovereign darab és hasonlókkal díszítve, nagyon hangulatos lett, főleg hogy Shepard és EDI kommenteli. Én azt hittem az olvasottakból, hogy sokkal kisebb és kevesebb jelentőséggel bír majd, de nem. Tetszett a sok megvizsgálható tárgy, kicsit olyan volt így, mint egy point-and-click és nem aim-and-shoot játék. A bányásztelep hangulatos és ijesztő is. Az a sok indoktrinált bányász... :D A "dig site" változás, szép, napos és sivatagos/kanyonos rész. Sok-sok Harvesterrel az égen. Az utolsó óceán bolygó is jó lett, bár a vizes/esős hatás az Arrival-ban jobb volt. Ellenben a háborgó óceán szerintem nagyon jó meg lett csinálva, nem úgy mint a Földön a tó. És a Leviathan... jól értem, ők voltak az első faj? Ők hozták létre a Catalyst-et, aki a Reaperek, csak kicsit rosszul sült el és ezért van a harvest.

Összességében szerintem megéri a 800 BW pontot. Origin már 8 euró és nem 10. Nem tudom ki kapott egy Origin hírlevelet, amiben volt egy 20% kód. Azzal igazán "baráti" áron megszerezhető. ME fannak kötelező darab.