Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #18043 Volu mint játszható karakter? innen már csak egy lépés a Blastro DLC :D Szerintem már mindenkinek csak aez az egyetlen egy álma nem teljesült: henar infivel fejeseket osztogatni, vagy egy vanguarddal földbe döngölni az ellent.
Mivel valamelyik nap valaki leszólta a Kishockot, meg ugye batarian kezébe az való, gondoltam nyomok vele egy kört. Megjegyzem, egész éjjel mindenféle class/fegyver kombinációkat kipróbáltam és egyedül ezzel éltem még a 8. wave-ben is. Err nem elveszti a kapcsolatot a szerverrel?
Ez volt az első alkalom hogy játék közben dobott ki. Visszatérve a fegyverre, azért volt pár érdekes eset amikor ugyan eltaláltam vele az ellenfelet, de nem sebződött. Ugyanakkor az egyetlen Banshee nem tudott hozzám 10 méternél közelebb jönni. Ballistic blade-et kétszer kellett használnom a 8 wave alatt. Volt egy Reveger is akibe gyanúsan sokat kellett lőnöm, de egyébként elmondhatom hogy minden páncélos ellenfél baromi gyorsan megfeküdt. Az igazsághoz hozzátartozik hogy sebzés növelő és páncéltörő moddal mentem. Volt nálam egy tartalék Shuri is, vész esetére és csak 2%-al csökkentette a cd-t, gondoltam annyit megér. Elő sem kellett vennem.