Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Én szoktam. Kicsit félek ugyan tőle, mert egyrészt Vega-t én se kedveltem annyira, másrészt láttam már hasonló témában (Riddic) középszerű művet. Viszont ha tényleg a GitS alkotói készítik, akkor látványosnak tuti látványos lesz. Az SW: CW-t nem láttam, így történet szempontjából nem tudom mire lehet számítani tőlük.

Ismét elvertem 1.7M-t. Eből gy új N7 kaszt esett ki. Már "csak" kettő hiányzik. Viszont bontottam 4(!!!) Widow-t, szóval abból X-es vagyok. Az UR-ek Indra, Cerberus carbine meg Paladin voltak. Meg ami poén még, megkaptam a 2. krogan soldier-t. Viszont BW-m továbbra sincs, már le is tettem róla hogy valaha azzal oszthatom multiban.
    Az Acolyte tényleg érdekes egy fegyver. Amikor legutóbb kibontottam, egyből be is raktam egy (asszem) adeptnek és kipróbáltam. Az egy dolog hogy lövés charge-ol, de ráadásul ívben lő és ha jól láttam, pattan a lövedék. És ha jól láttam, területre hat, mert Reactoron csak úgy vaktában ellőttem és egyből ölt. Ettől függetlenül maradok a hagyományos pisztolyoknál. Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy akit eddig Acolyte-al láttam, azok 95%-ban első helyen végeztek.
    Én a Javelin-t nem tudom megszokni. Pedig egy geth infi kezében nagyon buta tud lenni, volt is egy jó estém mikor éreztem a fegyvert és kaszáltam vele, viszont azóta sem áll kézre. És nevetségesen kevés lőszer van hozzá.