Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vegyes felvágott, tetszetõs lett, de itt ott azért még kilóg a lóláb, de az már úgy is marad. Érthetõ és van mirõl konspirálni újra... 😄
sziasztok,

hû de sok spoiler!!! van.
"sajna" star warsba is tegnap jott patch szal nem volt ido megnézni a ME3-t de mondjatok mar, hogy erdemes lesz es jo lett a extended cut!!!

anti hero

PiszkosFred
Igen, a kepsorok annak megfeleloen jonnek, hogy ki elte tul es ki nem, illetve mit tettel korabban. Pont ezert csak kepek, nem animaciok, igy egyszerubb volt vizualisan is mutatni a kovetkezmenyeket.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Meglepõdtem. 😊 Van is egy tippem ki lehet az...

NEM SPOILER jön mert most csak az egyik szín endingrõl írok...

Személy szerint én a Destroy és a Control endet tartom jónak.
Az összeolvadás end nekem nem jön be. Most akkor én Shephard döntsek arról, hogy a galaxis milliárdnyi lakója összeolvadjon a gépekkel és egy szerves-szintetikus faj jöjjön létre? Akarják õk ezt? Nem hiszem...

Az egyetlen aki oké ezzel az Joker mert végre gerincre vághatja a MI barátnõjét.

MÁS

Az ending változik ha pl nem gyógyítjuk meg a Genophage-t? Gondolok arra amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wrexet és a kis kroganokat mutatják. Ha nincs gyógyír akkor ott valami máshogy van?
Kicsit nézd tovább azt a videót amit linkeltem és lepõdj meg! 😊
Tegyük hozzá, hogy minden befejezésnek az a vége hogy Stargazer beleegyezik még egy story-ba Sheprõl. És tuti hogy róla mert a gyerek róla akar még egy történetet hallani. <#nezze><#taps>
Ott éppen hogy
Liara meséli hogy Shepnek nem sikerült de NEKIK SEM. Kihaltak. Ez az a "idõkaõpszula" amirõl Liara beszélt, hogy ha vesztenek, akkor hátrahagyják az eljövendõ ciklusnak, hogy hátha nekik sikerül.
Amikor beszél, érdekes módon, E/3-ban beszél az emberrõl aki volt és akire hallgattak, most viszont a Reaperek hallgatnak rá, Szerintem nem az összes lett egyszerre, csak egy de az az egy mondja meg mit tegyen a többi. Persze ez nem jelenti azt hogy egyáltalán fel tudjuk fogni azt a fajta "gondolkodást".
Kösz, ez totál új infó. Elképzelni nem tudom miért írták a megjelenés elõtt, hogy tartsuk meg a harmadik rész mentéseit(elszórva egy új rész lehetõségét), mert most brutálisan megkavarták a szart. <#taps><#eljen>

Piszkos  Fred
Mindkettõ mûködik. Megtagadhatod a választást verbálisan a beszélgetés során, és nonverbálisan is, mikor Casper ácsorog és vár hogy válassz a három lehetõség közül.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Most hogy utánanéztem, valóban van olyan verzió is hogy végighallgatod, és amikor visszakapod az irányítást, tulképp lelõheted a kölköt.

http://www.youtube.com/watch?v=HaehCYhAY74&feature=related

Amin még jobban meglepõdtem, hogy ezek után nem az öregapó és a kiskölök beszélget hanem egy "Csaj" (aki mellesleg eléggé hasonlít körvonalaiban egy Asárira) és a kiskölök, arról, hogy Shepéknek nem sikerült nekik viszont igen.
Szerintem nemhogy egy Reaper de

Valahogyan az összesbe beolvad és mindnek a része lesz. Szóval ha úgy veszük Shep lett az egész Reaper faj közös tudata. Nem semmi pályafutás. 😊 Ezzel valszeg a galaxis fajai soha nem látott magasságokba jutnak el.
Szerintem nincs semmilyen lövés. Az elsõ válaszadásnál a gyereknél lehet választani, hogy "akkor nem használom a crucible-t", és végig tagadni kell. Aztán milyen hangja lesz a gyereknek? Szerintem az Harbinger, én még mindig a indokragnációban hiszek.
Abban a videóban amit én láttam, nem volt semmiféle lövöldözés, egyszerûen a beszélgetésben volt elutasító Shep erre a kiskölök közölte, hogy "So be it! The cycle continues."
Köszi! 😊

(amúgy ezt honnan a francból kéne kitalálnia annak, aki egyszer végigtolta, megint odaér, s még csak eszébe sem jut ez?)

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Természetesen ha így nézzük,
akkor a pirosnál fizikálisan emberi formában éli túl, legalábbis erre utal a mellkas megemelkedése és a hirtelen levegõvétel az N7 egyenruha gazdájától, a kék verziónál pedig mint az elõzõ ciklusok fejlett fajai, egy Reaperben kódolva folytatták "evolúciójukat", Shep is folytatja pályafutását, mint Kaszás. És igen a hangja eléggé durva volt mikor megszólalt. 😊
Ez igaz de a kék befejezésnén

Az én olvasatomban túléli Shephard csak éppen egészen más formában/szinten.

rá kell lõni a kék kis gecire, akkor jön a negyedik. Csak a sugár fehér, utána zöld lesz.

De a negyediket hogy/hol kell aktiválni? Ha jobbra megyek, piros, ha balra, kék, ha egyenesen, fehér.

Hol a negyedik?

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Van egy negyedik választási lehetõséged is az eddig 3 mellett...
Ami személy szerint azért tetszett mert oké hogy én vagyok a galaxis hõse, de ne nekem kelljen már eldönteni hogy mi a jó másik pár milliárd életnek... Tulképp megtagadod a választást a kiskölöknél, erre az közli hogy akkor IJB és a ciklus folytatódik!

Shep túlélése pedig csak piros befejezésnél látszik sehol máshol.
Calver

na majd este... <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Valamirõl lemaradtam? Mi az, hogy negyedik befejezés? Meg zöld? Három befejezés van, nem? A piros, a kék és a szintézis, ami szerintem fehér, és nem zöld. Az van középen.

Mi az, hogy negyedik befejezés?

Korábban azt olvastam, hogy elegendõ EMS esetén Shepard "túléli". Közel 6000 EMS-em volt, és nem láttam arra utalást, hogy Shep túléli, sõt!

Próbáld meg Originbõl indítani a játékot. Elsõre én is az asztalon lévõ ikonról próbáltam és egy DLC sem volt elérhetõ. Utána elindítottam Originbõl és ment rendesen.
Nah, én is választottam egy zõdet. Mert olyat még nem csináltam. Bár nekem is fúrdalta z oldalamat a kíváncsiság hogy azt hogy magyarázzák majd meg hogy x Assettnél túléli Shep.
Igen, tényleg ilyennek kellett volna lennie eredetileg, mert úgy hogy elsõre a "semmit" kaptuk, így utólag kicsit erõltetett (de majd végigjátszom még párszor és az alatt megszokom) Azon és is felhördültem amikor a Reaper lézer felgyújtja az elõttem futó katonát, a Normandy-ra meg rá se bagózik. Pedig kicsit nagyobb célpont mint bármi a sugár közelében.
Ráadásul elég paranoiás is vagyok, kezd erõsödni bennem a gyanú hogy az EA eleve így tervezte, hiszen sokan abbahagyták már a játékot, viszont a DLC miatt páran megint e fogják venni. Ráadásul a balhé miatt elég komoly "ingyen reklámot" kapott a játék. Meg a "rossz hír"-re jobban odafigyelnek az emberek. És most persze õk a jó fiúk, mert ingyen kaptunk egy nekünk tetszõ véget.
Az is érdekes volt hogy paragon Sheppel csináltam meg, a Citadellre kerülve azonban valami csoda folytán megjelentek a mûtét hegei Shep arcán. Holott a Paragon/Renegade pontom aránya kb 98/2% volt.

Én is belefutottam a TIM-es hibába, a játék utáni mentést töltöttem vissza, tehát a Cerberus bázison kezdtem. Ráadásul Kai Leng nem akart sebzõdni (negyedik nekifutásra halt meg, akkor is a társaim végezték ki mert én éppen a Phantomokat szedegettem le) Viszont a Földre szállás után most sem engedett menteni.
Gabor77
Azaz GaborIk_77...sorry.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Gabor77
Remélem minél elõbb jön a "folytatás"...még ha nem is Shepard lesz a fõszereplõ. Amúgy aki multizik még, az vegyen fel Originre: GaborIkTCM

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

pont hogy nem gondolom magam annak, mert már nem multizok 😊

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Piszkos  Fred
Nem igazán értem, hogyha Shepard túléli (ugye 5000 EMS felett), akkor miért rakják ki az elesettek emlékplakettjére a névtábláját? Vagy ezt betudhatjuk annak, hogy õk azon a random bolygón nem informálódtak arról, hogy Shepard életben van?

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Ryder62
Most gondolkodtam el azon hogy újra kéne játszani. Ez már valami 😊

A másik, ha jön majd stori DLC szerintetek hogyan lesz megoldva? Oké hogy mindenféleképpen a TIM fõhadiszállása elött kell teljesíteni különben már nem tudjuk végigjátszani. Viszont egy globális invázió kellõs közepén elszaladni Ariaval felszabadítani Omegát egy kicsit fura lesz 😛

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

nyirog
Én elégedett vagyok a befejezéssel, csak sajnálni tudom h elsõre nem sikerült ilyenre, simán vártam volna szívesen ezért még plusz pár hónapot h ne dlc formájában köszönjön vissza rám 😊.

Én kérek elnézést amiért annak a több ezer játékosnak gondolod magad akik még aktívan multiznak! 😊
Most olvasom, h vannak országok, ahol még nem elérhetõ a dlc. Supportnál annyit mondtak, h soon... Azok, akik meg illegálisan szerezték meg a játékot, már rég végigvitték a dlc-t. Most mondanék 1-2 csúnyát...
Már mondta a bioware, hogy lesz még mass effect játék, csak nem shepard lesz a fõszereplõ. Az eladásai is jók lettek, hiába volt a negatív visszhang, multijával is elég sokan játszanak. Sikeres franchiset nem dobnak a kukába.

Eddig a piros és a 4. biotroll endinget néztem meg. A biotrollos endingen nevettem egy jót. A piros meg határozottan jobb lett, vannak még benne hülye dolgok, de százszor jobb, mint volt. A másik kettõt majd holnap.

Beszarok. Azt írják supporton, h bizonyos régiókban még nem elérhetõ a dlc és azért nem tudom letölteni. Most hogy is van ez? 😄

jarlaxxe
Ez komoly? EA-s dlc ingyenesen...az király akkor lecsekkolom az új endinget...<#eljen>

JethroHUN
ME4? Biztos lehetsz benne h nem lesz... Maximum egy reboot. Már az eredeti író sem dolgozik a BWnél, a fõ sztorit is teljesen lezárták. Egy silány reboot (mint a DA2, h dobjunk ki mindent ami eddig jó volt és csináljuk újra) az a kutyának sem fog kelleni. ME franchise -> kuka.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ingyenes a dlc. Legálisan ingyen letöltheted.
jarlaxxe
Mármint ajándékba? mert lopni aztán végképp elvbõl nem lopok és mielött megsértödne valaki viszont ezért el sem itélek senkit ez magánügy amig le nem bukik az illetö, csak engem nem ugy neveltek, hogy ezt bevállaljam.

Ryder62
Ingyen sem kell?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

jarlaxxe
Én nem örülök mivel elvböl nem veszek dlc-ét így nekem maradt a szar ending.

Mekkora Lol lenne ha Mass Effect 4-ben.

A control edninget visszük tovább, ahol is a "felmelkedett" Shep pár száz/ezer év után berágott a hülye galaxislakókra és a repereket használva ki akarja írtani õket. 😊 Így ismét jöhet a Reaper veszedelem.
SZEG007
Na most mindenki örülhet megkaptátok a nyáltol csurgo hapy endingetek, ahol mindent jol elöre a szátokba rágnak.

Hát igen, ezt így kellet volna lezárni és akkor talán nem lett volna ez a nagy felháborodás, bár nekem nem volt kifogásom az eredeti ellene sem.

Azért nem kicsit meglepett a 4. befejezés... többnyire úgy szoktam a végén menni, hogy hátrafordulok és lövöm a kis srácot (úgy is végtelen lõszer 😄) erre beszól, hogy akkor b+ buktad az alkut ...WFT? 😄 De nagyon tetszett.

Szintézis is szép volt EDI tolmácsolásában, bár fura volt kicsit, hogy maradtak a reaperek segíteni. Az irányításnál még megértem, mert ott átvettük felettük az irányítást, de legyen nem kötök bele ilyen apróságokba (Mikor Shep megszólal Reaper hangon, kirázott a hideg 😄)

Végül a robbanás, Zaeed nagyon laza a kis koktéljával 😄. Mondjuk látszik, hogy kicsit hibáztak a relék robbanásánál, most szimplán szétesik. Így már érthetõ, hogy miért nem pusztult el a galaxis. Viszont egy dolgot nem értek, ha fellélegzik a karakterem, miért rakták ki a névtáblámat az emléktáblára? Vagy kórházba szállítás közben szívelégtelenség vitt el? 😄 De lehet csak nem találtak meg idõben a törmelékek között.

Szóval nagyon jóra sikerült. Vannak továbbra is hibák (Harbinger simán leszedhette volna a Normadyt míg ott szenvedtek), de nem kötözködök, majd esetleg ha jobbat tudok csinálni. 9/10 részemrõl
Éppen torrentezem le a dlc-t. Beszarás.
Kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett a vége így. Én a szintézist választottam, és nagyon megható lett a vége!! Gratula a fejlesztõknek, ezt kellett volna eredetileg is, akkor senkinek nem lett volna egy szava sem!

A kis krogan a végén nagyon aranyos! 😊

Még supportnál se tudnak segíteni. Ha most torrentezhetem eredeti játéknál az ingyenes dlc-t, akkor a falba fogom verni a fejem...
Vraaanyek
Kib.szott jó, dlc telepítése óta végképp nem indul a játék, eddig legalább 10. próbálkozásra ment, most már a 60.-nál tartok...de mindig ugyanaz, folyamatok között 600 kbyte használt memória, és semmi

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Igen az kicsit fura volt hogy

Én most Durci lettem, ezért dögöljön meg mindenki a galaxisban. Jobb lett volna ha a játékbeli döntéseink miatt vesztünk, és nem ilyen "vesztünk mert én azt mondtam." Stílusban valósítják meg. De a végén a Liarás dolgot eltaláltam.