22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Mimasz
    Igen van belőle esetleg magyar verzió?
  • Calver
    erre gondolsz?
  • Mimasz
    Uraim,

van valakinek esetleg magyar Mass Effect 1-hez Dvd-tokra elmentett borítója?

• bendáj17
    Jeh végre megkaptam a játékot :D Remélem hamar megtanulom a multi csínját-bínját. Egyáltalán van még aki tök kezdő :) Csoda szép az egész lemez meg minden.
  • koschwarz
    meg amikor nem lehet fedezékbe bújni... rohadt idegesítő...exit.
  • Gabor77
    Nekem volt ilyen. Feladtam, és kiléptem..úgy javult meg.
  • Evoluti0N
    Éppen most rakom fel újra az első részt. Jöhet ismét a gránátok véletlenszerű eldobálása :D (R billentyű :P)
  • Darun
    Hasonló mintha már lett volna valakinek. Velem még nem esett meg ilyen rém eset, hála az égnek. Mondjuk van pár class akiknek magasabb szinten ez nem lehet gond (pl adept). Én tuti kibuknék miatta.
  • mascarun
    Érdekes hibával találkoztam!Két körön keresztül sehogy sem jutottam lőszerhez! Sem a kihelyezett tároló nem adott sem a vészhelyzeti lőszerpakk, de még körök végén sem kaptam. Úgyhogy lehetett végig kézitusával csapatni.
  • koschwarz
    Az acolyte olyan mintha lenne egy overload powered. 5x sebzést ad shield és barrier ellen. goldon phantom barrier=egy lövés...
  • Darun
    Én szoktam. Kicsit félek ugyan tőle, mert egyrészt Vega-t én se kedveltem annyira, másrészt láttam már hasonló témában (Riddic) középszerű művet. Viszont ha tényleg a GitS alkotói készítik, akkor látványosnak tuti látványos lesz. Az SW: CW-t nem láttam, így történet szempontjából nem tudom mire lehet számítani tőlük.

Ismét elvertem 1.7M-t. Eből gy új N7 kaszt esett ki. Már "csak" kettő hiányzik. Viszont bontottam 4(!!!) Widow-t, szóval abból X-es vagyok. Az UR-ek Indra, Cerberus carbine meg Paladin voltak. Meg ami poén még, megkaptam a 2. krogan soldier-t. Viszont BW-m továbbra sincs, már le is tettem róla hogy valaha azzal oszthatom multiban.
    Az Acolyte tényleg érdekes egy fegyver. Amikor legutóbb kibontottam, egyből be is raktam egy (asszem) adeptnek és kipróbáltam. Az egy dolog hogy lövés charge-ol, de ráadásul ívben lő és ha jól láttam, pattan a lövedék. És ha jól láttam, területre hat, mert Reactoron csak úgy vaktában ellőttem és egyből ölt. Ettől függetlenül maradok a hagyományos pisztolyoknál. Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy akit eddig Acolyte-al láttam, azok 95%-ban első helyen végeztek.
    Én a Javelin-t nem tudom megszokni. Pedig egy geth infi kezében nagyon buta tud lenni, volt is egy jó estém mikor éreztem a fegyvert és kaszáltam vele, viszont azóta sem áll kézre. És nevetségesen kevés lőszer van hozzá.
  • Evoluti0N
    Már meg se lepődök. Mindig van miért sírni. A top kommentben is azért sír valaki, mert nem olyan karakter a főszereplő, aki népszerűbb. Mindenesetre én tuti meg fogom nézni. Nem szoktam animeket nézni, de ez Mass Effect és ez már elég ok rá. :D
  • koschwarz
    ja, x-es.
  • Optimus Prime
    Új Mass Effect: Paragon Lost előzetes és megjelenési dátum: 12.28.
  • Optimus Prime
    Gondolom egy X-es Kishock, nekem csak III-as van. Tegnapi kör után talán még a CCarnifex meg a Paladin ilyen brutál fegyver. A Mantix X se rossz, Infiltratorként azt használom, de a Kishock nagyobb kihívás. Lőni mindenki tud.
  • koschwarz
    ja, goldon a lenti módszerrel egy fejlövés egy maraudernek vagy cebturionnak = insta kill.
  • koschwarz
    én nagyon bírom a kishockot, a human infimnek az van a kezében, eleve nagy sebzése van... cloak-ban duration, recharge, sniper damage-re gyúrva nagyon király. charge-olom a kishockot a majdnem dupla sebzésért, cloak, simán van időm egy jó célpontot keresni, eleresztem a lövést (+40 sebzés, majd 1.25-ös szorzó a sebzésre), még mindig cloak-ban vagyok, és van még egy lövésre időm, szintén minden cloak-os bónusszal...ráadásul ennek a fegyvernek nem számít a shield gate, az armoros ellenfelek sebzéscsökkentése sem, sőt a guardianok pajzsát is alapból átviszi (vékony fedezéket már nem). a headshot damage-e alapból sokkal nagyobb, mint a többi fegyveré. azonkívül nincs sebzéscsökkenése ha csípőből lősz vele. eszement gyorsan lehet újratölteni, még reload cancel sem kell. simán közelharcos sniperfegyver.

egy hátránya van csak, ha túl nagy a lag, akkor nem lehet vele találni. érdemes hostolni vele.

szerintem a top 3 sniperfegyver között van.

igaz, én az acolyte pisztolyt is szeretem (minden ilyen nehezen megszokható fegyvert :D), sokan fújolnak rá, mert lövés előtt 1 mp-es feltöltés van, de egy marha jó fegyver.
  • szomferi
    azt lehetetlen :D
    inkább egy BW már akkor
  • Darun
    Kivéve ha tudod használni a Kischok-ot :P
  • szomferi
    az a Kischok mekkora trágya... egy Indra is jobb már akkor :D
  • Darun
    Az szerencse (ha eddig nem kaptál) mert azt jelenti hogy jók voltak a csapattársaid. De persze jelenthet sok mást is. :D
  • Optimus Prime
    Batarian Soldier Kischokkal, igaz csak Silveren, de megkaptam a 75 kills medált is! Ilyenem még sose volt!

Épp az BW fórumot olvastam az eventről és ezen megálltam és jót nevettem. :D
  • mascarun
    Ha holnap délelőtt kell valakinek segítség az keressen meg!
  • Darun
    10. Ha visszanézet az eventes linket, ott is 10 szerepel. Bár az azt követő kommentekből is kiderül. Egyébként meg nem mindíg van full extra-s goal. Többször volt már 10 körös.
  • Evoluti0N
    Kicsit összezavarodtam. Eddig úgy tudtam, h a Squad Goal-nál az a lényeg, h végig kell nyomni egész a 11-ig körig anélkül, h bárki is használna "consumable itemet". Erre belépek multiba és azt írja, h 10. wave-ben nem szabad használni. Akkor most melyik?
  • Evoluti0N
    Nálam még tegnap este frissített és nincs semmi problémám.
  • Darun
    Komoly előrelátásról tesz tanúbizonyságot hogy ezt péntek este követik el és nem hétköznap. Csak gratulálni tudok nekik. Még szerencse hogy nem próbáltam a multit, lehet ki is téptem volna a hajam.
  • Optimus Prime
    Origin update van! Akinek eddig jó volt minden mondjon le róla. Az EA most tölti fel az új rEAper kódot. :P
  • bendáj17
    Értem köszi szépen a választ. A linket láttam és köszönöm. Ma meg is rendeltem a gamet :)
  • Vraaanyek
    Tudod crack-elni, működni fog , de a multi crackelve nem! Amúgy meg linkeltem korábban egy üzletet, ahol elég olcsón lehet 1600 BW pontot venni, és szerintem megéri a Leviathan bőven az árát, pláne, hogy marad a következő nagy DLC-re is 800 pont!
  • bendáj17
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha eredeti játékra rakok nem hivatalos úton szerzett dlc-ket az okozhat bármi gondot? Vagy elég csak ha crackelem a gamet. Úgy lehet multizni?

Köszönöm a választ.
  • Lacoka12
    valakinek nincs kedve multizni?
  • Evoluti0N
    Csak szerintem van olyan hangja a Slayer biotic slash képességének, mintha egy nő nyögne? Régebben nem értettem, h miért ad ki ilyen női nyögő hangokat, amikor férfi karakter, de aztán rájöttem, h a képességnek van ilyen hangja.
  • Darun
    Az az igazság hogy ez teljesen lag mentes, általam indított Silver játék közben is megesik. ráadásul amíg húz vissza, nem tudok csinálni semmit, gyakorlatilag lefagy a kari.
  • Optimus Prime
    Szerintem csak lag végett érezni, hogy "utánunk nyúl". Velem is megtörtént, össze-vissza nyomom a gombokat és egy rocket launcherrel ki lehet cselezni, ahogy a Phantomot is.
  • szomferi
    tudom... beveheti :D
  • Darun
    Attól még ütés távolságon kívülről húz be. A bugnak ez a lényege.
  • szomferi
    de én nem aprítom már, csak futkorászok messzebb :D
  • Darun
    Ő ugyan ezt mondta, csak külföldiül :P
  • szomferi
    velem meg az, hogy elfutok mellette, vagyok vagy 10 méterre már, és elkezd visszahúzni, na mondom akkor kurva anyád :D

de szerencsére egy biotic explosion, vagy egy kis reegar carbine a pofába, egyből eldobja ami a kezében van :D