Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hû de sok spoiler!!! van.
"sajna" star warsba is tegnap jott patch szal nem volt ido megnézni a ME3-t de mondjatok mar, hogy erdemes lesz es jo lett a extended cut!!!
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
NEM SPOILER jön mert most csak az egyik szín endingrõl írok...
Személy szerint én a Destroy és a Control endet tartom jónak.
Az összeolvadás end nekem nem jön be. Most akkor én Shephard döntsek arról, hogy a galaxis milliárdnyi lakója összeolvadjon a gépekkel és egy szerves-szintetikus faj jöjjön létre? Akarják õk ezt? Nem hiszem...
Az egyetlen aki oké ezzel az Joker mert végre gerincre vághatja a MI barátnõjét.
MÁS
Az ending változik ha pl nem gyógyítjuk meg a Genophage-t? Gondolok arra amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
http://www.youtube.com/watch?v=HaehCYhAY74&feature=related
Amin még jobban meglepõdtem, hogy ezek után nem az öregapó és a kiskölök beszélget hanem egy "Csaj" (aki mellesleg eléggé hasonlít körvonalaiban egy Asárira) és a kiskölök, arról, hogy Shepéknek nem sikerült nekik viszont igen.
(amúgy ezt honnan a francból kéne kitalálnia annak, aki egyszer végigtolta, megint odaér, s még csak eszébe sem jut ez?)
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Hol a negyedik?
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Shep túlélése pedig csak piros befejezésnél látszik sehol máshol.
Mi az, hogy negyedik befejezés?
Ráadásul elég paranoiás is vagyok, kezd erõsödni bennem a gyanú hogy az EA eleve így tervezte, hiszen sokan abbahagyták már a játékot, viszont a DLC miatt páran megint e fogják venni. Ráadásul a balhé miatt elég komoly "ingyen reklámot" kapott a játék. Meg a "rossz hír"-re jobban odafigyelnek az emberek. És most persze õk a jó fiúk, mert ingyen kaptunk egy nekünk tetszõ véget.
Az is érdekes volt hogy paragon Sheppel csináltam meg, a Citadellre kerülve azonban valami csoda folytán megjelentek a mûtét hegei Shep arcán. Holott a Paragon/Renegade pontom aránya kb 98/2% volt.
Én is belefutottam a TIM-es hibába, a játék utáni mentést töltöttem vissza, tehát a Cerberus bázison kezdtem. Ráadásul Kai Leng nem akart sebzõdni (negyedik nekifutásra halt meg, akkor is a társaim végezték ki mert én éppen a Phantomokat szedegettem le) Viszont a Földre szállás után most sem engedett menteni.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A másik, ha jön majd stori DLC szerintetek hogyan lesz megoldva? Oké hogy mindenféleképpen a TIM fõhadiszállása elött kell teljesíteni különben már nem tudjuk végigjátszani. Viszont egy globális invázió kellõs közepén elszaladni Ariaval felszabadítani Omegát egy kicsit fura lesz 😛
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Szintézis is szép volt EDI tolmácsolásában, bár fura volt kicsit, hogy maradtak a reaperek segíteni. Az irányításnál még megértem, mert ott átvettük felettük az irányítást, de legyen nem kötök bele ilyen apróságokba (Mikor Shep megszólal Reaper hangon, kirázott a hideg 😄)
Végül a robbanás, Zaeed nagyon laza a kis koktéljával 😄. Mondjuk látszik, hogy kicsit hibáztak a relék robbanásánál, most szimplán szétesik. Így már érthetõ, hogy miért nem pusztult el a galaxis. Viszont egy dolgot nem értek, ha fellélegzik a karakterem, miért rakták ki a névtáblámat az emléktáblára? Vagy kórházba szállítás közben szívelégtelenség vitt el? 😄 De lehet csak nem találtak meg idõben a törmelékek között.
Szóval nagyon jóra sikerült. Vannak továbbra is hibák (Harbinger simán leszedhette volna a Normadyt míg ott szenvedtek), de nem kötözködök, majd esetleg ha jobbat tudok csinálni. 9/10 részemrõl
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX