Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
én nagyon bírom a kishockot, a human infimnek az van a kezében, eleve nagy sebzése van... cloak-ban duration, recharge, sniper damage-re gyúrva nagyon király. charge-olom a kishockot a majdnem dupla sebzésért, cloak, simán van időm egy jó célpontot keresni, eleresztem a lövést (+40 sebzés, majd 1.25-ös szorzó a sebzésre), még mindig cloak-ban vagyok, és van még egy lövésre időm, szintén minden cloak-os bónusszal...ráadásul ennek a fegyvernek nem számít a shield gate, az armoros ellenfelek sebzéscsökkentése sem, sőt a guardianok pajzsát is alapból átviszi (vékony fedezéket már nem). a headshot damage-e alapból sokkal nagyobb, mint a többi fegyveré. azonkívül nincs sebzéscsökkenése ha csípőből lősz vele. eszement gyorsan lehet újratölteni, még reload cancel sem kell. simán közelharcos sniperfegyver.
egy hátránya van csak, ha túl nagy a lag, akkor nem lehet vele találni. érdemes hostolni vele.
szerintem a top 3 sniperfegyver között van.
igaz, én az acolyte pisztolyt is szeretem (minden ilyen nehezen megszokható fegyvert :D), sokan fújolnak rá, mert lövés előtt 1 mp-es feltöltés van, de egy marha jó fegyver.