Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17861 Nekem a hétvégén olyan volt hogy eltűnt a csapattárs. Talán még a neve sem látszott. Egyedül a nála lévő assault rifle csöve alá szerelt omniblade volt látható. Meg amikor lőtt, a torkolattűz. Semmi más.
Az éjjel viszont olyan, de olyan bugom volt... :D Elsőre azt vettem észre, hogy a csapattársam a Reactor pályás a start hely felett lebeg és enyhén vibrál. Vanguardoknál már láttam ilyet, meg se lepődtem. Aztán az tűnt fel hogy a másik két társam nincs sehol. Végül jött az ellenség. Nem sebződtem. Egyszer ment le negyedik a barrierem, amikor egyszerre 3 pyro, 1 prime meg egy rakétás lőtt rám. Aztán rögtön vissza is töltődött. Ezek után majdnem mindenkit heavy melee-vel nyírtam ki. Ez volt a 8. wave. A 9.-nél egy hunter egy lövéssel leszedte az 1000+ barriert rólam (silveren!) a második lövésre meg már feküdtem is. Talán háromszor élesztettem fel magam, mert nem akartam elhinni hogy nem bírok el két Prime-al meg az aprólékkal. Hát nem. :( Ami viszont a legbosszantóbb, negyedikre elvéreztem, aztán elkezdett tölteni. Elsőre azt gondoltam, szégyen a 9. körben elvérezni, főleg hogy a hétvégén volt egy goldom amit simán hoztunk. Aztán csak töltött... és töltött... és kb 3 perc után kiírta hogy egy játékosra vár. Ha nem én hostoltam volna, még oké lett volna. Végül 5 perc után meguntam, a szokásos server lost, kapcsolódjak újra. Pénzt/Xp-t nem kaptam, a medigélt (amiből amúgy is baromi kevés van már) viszont levonta :( Akkor én is tartottam pár perc szünetet.