Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Can you estimate roughly how many minutes the EC adds from Cerb base to the end?"
"In a single play through, I'd say it adds ~10+ minutes, but there's quite a few iterations that require separate games to see"
Igen, a Geth fegyverek... olvastam is. Eh, átnézem már az egész kódexet. A 3-ban úgyis benne van minden korábbi bejegyzés is?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
hát, majd el válik, tényleg meglátjuk 4 nap múlva - reménykedek valami jóban, de sajnos akármekkora nagy varázsló a BioWare, kétlem h ennyire jól tudnak szarból várat építeni <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Olyan ez, mint a hazai foci helyzete a vilaghoz kepest. Most kezdjuk el kiepiteni azt az infrastrukturat es intezmeny rendszert, amelyet 15-20 eve csinaltak Europaban. A gond csak az, hogy ezt mi most kezdjuk, de az euban pont most hagyjak abba, mert ujabb van helyette. Felgyorsult a vilag, 2-3 ev alatt 180 fokban fordulhat barmi, legyen szo barmelyik teruletrol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Hol van a foldi csapat, meghaltak, eltuntek?
- Hogy kerult oda Anderson es Shep, es hogy eltek tul a "bummot"?
- Mi a f..sz az a hely, ahol ezek kovalyognak, loszer nelkuli pisztollyal, hullakkal, +1 keeper a folyoson, mivan?!
- Ki ez a kis kocsog aki dumal neki, mit keres itt az Ill.Man, sot, hogy kerult ide?
- Miert nem lehet dumalni a kiskocsoggel, amikor Shep az egesz jatekban csak kerdezett es kerdezett, ettol meg semmi?
- Hogy a picsaba nevezheti barki ezt 3 fajta befejezesnek, amikor csak a szinek masok?
- Hogy kerult oda a normandy a bolygora? Sot, hogy kerult oda a draga Liara, amikor mellettem volt tarskent a tamadas elejen?
- stb....
Erre a BW azt mondja:
- Oke, b*sszatok meg, behivunk midnen szineszt, es amit kerdeztetek, megvalaszoljuk. Megmutatjuk a foldi csapattal mi lesz, mi a bumm, hogy kerult oda az IM, hogy menekult el a Normandy. Sot, uj atvezeto cinematics-t csinalunk a "harom szin" helyett, hogy legyen meg a kulonbozo dontes erzese a videokban is. Kikerdezheti mindenki a kiskocsogot, es megmutatjuk, hogy az IM mit csinalt addig, amig Shep lent haborusdit jatszott a Reaperek ellen.
Sot, elmeseljuk a reaperek tortenet megegyszer, mert sokan nem fogtak fel az egesz lenyeget, amelyet mar az elso reszben elmondtunk, de a masodikban hanyagultunk, ami hiba volt, mert a harmadikra mindenki elfelejtette. stb.
Ebbol a szempontbol korrekt a dolog. Hogy mindez hogy all ossze logikailag, az kiderul 4 nagy mulva. En ettol felek igazan, hogy olyan magyarazatokat kapunk, amely ujabb lavinat indit majd el... Meg akkor is, ha lore friendly, de sajnos a jatek koruli hepaj miatt, itt mar akarmit csinalsz, az valakinek nem lesz jo. Ha van rajtad sapka, ha nincs 😊
Foglalkoztak ok a neppel, de sajnos az elmult par evben a jatekosok nagyon megvaltoztak, a mentalitas, a visszajelzes, a turelem, minden. Nagyon orulok annak, hogy masik generaciohoz tartozom, es reszese lehettem annak a "klasszikus gamer" idoszaknak, amelyet manapsag mar csak retrokent aposztrofal mindenki. Ahova most tart az egesz jatekipar, abban nem lesz koszonet. Sajnos.
SWTOR elleni negatív kampányról semmit nem tudok, de azért még közel sem temetném a stúdiót - mások is felálltak már hasonlóból (lásd Obsidian és KotOR2 összecsapott vége/a pocsék NWN2 OC), csak egy kicsit meg kell dolgozni érte (NWN2: MotB, Fallout: New Vegas h a példát folytassam), és minõségi cuccokat kiadni. na meg akik Baldur's Gate-et csinálták, azok kapnak még sok esélyt <#bohoc>#bohoc>
az EA nevû genitális herpeszhez hasonló jelenség már tészta, ha valami a minõségi játékok útjába áll, na õk azok.
Az kimondottan jó lenne ha megszünne a BW és egy új néven, kikerülve az EA fojtása alól ismét jó és sikeres játékokat készitenének
Latva a bejelentes ota eltelt masfel ora alatt termelt faszbuk es youtube kommenteket, sokan azt hiszik, uj veget fognak kapni.
En ertem, hogy a vege miatti sertettseg tovabbra is tema sok embernel, de most az a helyzet, hogy aki egyszer es mindenkorra leirta a BW-t (oh, mennyien fogadkoztak itt is, hogy soha tobbet BW jatekot, es eltuzeli az eddigieket is), az most megint miert porog? A BW elbaszta a veget, ketsegtelen, osszecsapta de nagyon, sajnos a tisztelt nagyerdemunek szajbaragos vege kellett. Ezt most megkapjak. Mi ebben a baj? Vegre kiderul, ki az a Catalyst, hogy kerult oda a Normandy ahova, es vegre lesz tobb beszelgetesi lehetoseg, es informaciogyujtes az utolso par helyszinen.
A BW csak azt csinalta meg, ami miatt volt a siras, ne mondd azt, hogy szarnak a jatekosok fejere, mert ez butasag. Az lett volna a legnagyobb hiba, a legrosszabb dontes, ha fogja es teljesen atirja a veget, egeszen mas sztorit ad (dallas-bobby-pamela alom).
A hibaikbol mar nem fognak tanulni, valoszinuleg a studionak annyi, ha szerencsenk van, akkor par kulcsember egyutt folytatja egy uj studioban. Az SWTOR es a ME3 ellen folytatott negativ kampany es hater hadmuvelet elerte azt, hogy a BW-nek meg vannak szamlalva a napjai. Hibaztak sok esetben, igen, de sajnos a zajos hater reteg miatt nincs eselyuk tanulni ebbol, sem esetleg korrigalni kesobb, az EA nem errol hires... Kar ertuk, de hat a mai vilagban aki csak 10 perc turelmet ker, azt fobe lovi valami elmebeteg a sorbol.
viszont ha valaki elkezd Garrus body pillow-t (magyar kifejezés erre?) gyártani az elkövetkezendõ napokban, na az azt hiszem gyönyörûen meggazdagszik <#gonosz1>#gonosz1>
btw szerintem a nép nagy része tudja, h nem lesz új befejezés, szimplán csak hatalmas idiótaságnak tartja ezt a döntést - fõleg egy olyan cégtõl, akinek az egyik friss játéka (TOR) pont egy olyan romjaira épül, ahol a fejlesztõk ugyanezt a hibát követték el, ívesen szartak a játékosok véleményére... aki SWG-zett (vagy elolvassa wiki cikket), az tudja, ez milyen jól sült el, BioWare meg végképp tudhatná.
Az persze mas kerdes, hogy a sok buta jatekos azt hiszi, uj befejezes lesz, pedig el lett mondva, hogy NEM. Aztan lesz megint siras es rivas, egy honapig megint kerulni kell a forumokat, mire lenyugszik a nep.
Én tippem az, hogy kapunk egy hosszú videót, amibõl kiderül, mit keresett ott a normandy és mi lett a csapattársainkkal.
Parasite Eve 2, best game EVER!
sajnos azzal, h nem beraknak egy új befejezést (pl IM bázisa után alternatív úton) több mint valószínû nem fognak jól járni... a játékosok meg végképp nem.
plusz a rajongók még mindig erõsen morcosak 5 perc alatt 100+ órányi történet elbaszásáért, és ha ezt helyre akarnák hozni, ahhoz jóval drasztikusabb lépések kellenének.
1.9 GB-os EC DLC?! Tudom, de akkor is. Pár cinematic és némi plusz dialógus nem sok nyomat. Jókor jön, épp újra tolom. Kicsit megpróbálom húzni az idõt keddig, hogy ne érjek a kritikus részhez. Nehéz megállni, hétfõ óta nem tudok más tolni. 😛
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
És ugye ott van Jacob apja a lezuhant hajóval, egy tonnaszám mech-el, azok hogyan kerültek oda az rejtély hisz az a hajó már 10 éve ott rohad a bolygón.
Sztem felesleges ilyen hülye összefüggéseket folytatni. Szimplán nem találkozott a játékos egy Mech-el az elsõ részben. Nem tudom miért kell annyira összevonni a játéknak a dolgokat. Attól sztem simán létezhettek az elsõ rész idején is csak ugye nem futottunk össze velük.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Logikátlan vagy sem, nekem tetszik. <#idiota>#idiota>
Mennyivel királyabb így felgyújtani Vido-t Zaeednek.
Meg a tárazás hangja, a lehûlés kis füstel, mind mind frankó.... szerintem. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A plusz poén, hogy még a Gethek és a Collectorok is eme technológiát használják.
@koschwarz: Lesz értelme sniperkedésnek, csak multi-shot sniperekkel, mint ahogy most is goldon sokkal jobbak mint az egylövetûek (amiknek a sebzése goldon overkill shield gate miatt). Annyira szerintem nem fogják nerfelni a cloakot hogy ne 1 headshot pajzs 1 headshot élet legyen valianttal, black widov-val, a vipert pedig most buffolták hogy akiknek az nincs meg az is tudjon jétszani.
Szóval valószínûleg annyi lesz az érdemi változás hogy silverre is bw/valiant, esetleg viper nem csak goldra.
pisztolyok rohadtul OP-k voltak elsõ részben, mondjuk ME3 is folytatta ezt a remek tradíciót a Paladin-nal. (vagy kistestvérével, a Carnifex-el)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
mellesleg a 'szom kivan ezzel a sok módosítgatással. miért van az, hogy nekem eddig minden jó volt úgy ahogy eredetileg volt/van? milyen fasság már, hogy azért, mert a goldon - érthetõ okokból - sokan választják az infiltratort, ezért nerfelik a fõ powerjét? goldon kis túlzással kb. az infiltrator, az engineer meg az adept, ami úgy igazán használható (bár igaz, hogy legutóbb a batári katonával is simán abszolváltam egy random goldot)
miért nem nerfelik akkor a engineer-eket is?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mind már én is sokszor leírtam nekem ezzel a játékmenetbeli újítással az a baj, hogy az ME világa meglehetõsen fix és jól belõtt. Más játéknál ez nem lenne zavaró, de itt?! Fura, hogy két év alatt az egész Galaxis váltott és még a Geth fegyverek is kompatibilisek Shepard cuccaival. Akárcsak a Jacob küldetésén azon a bolygón, a Mech-ek jelenléte, akik csak a 2-ben szerepelnek - se elõtte, se utána - csak ráadás.