22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Evoluti0N
    Jah, értem. Így már világos. 1 percen múlt, h nem csináltam hülyét magamból a supportnál :D
  • Optimus Prime
    Akarok post-ending DLC-t, látni akarom Shepardet kefélni a szerelmével és tűzijátékba borulni a Galaxist a Reaper roncsok felett! Ahol Conrad és Jenna a Fluxban a házasságát tartja és a Biotic God hős tettét meséli a vendégeknek. És látni akarom a fletámadt Ash-t/Kaiden-t, ogy ők is boldogok legyenek együtt%

/cinikus szarkazmus

Shepard "meghalt"! A reaper háborúnak vége! Ennyi volt, kész! Lesz Mass Effect, de Shepard nélkül. Miért nem tudja ezt senki megemészteni? Ha nem bírja a drámát tolj a Sims 3-at.
  • morzsi555
    A victory pack nem tartalmazott upgradet. A medigel szintjét vitték fel 6-ra, szokásos pakkokban lehet kapni upgradet. Rosszul fogalmazott a Bioware a leírásnál.
  • Evoluti0N
    Felvitték 6-ra? Akkor én se kaptam meg. Na meg persze a Commendation packot se (szokásosan :P)
  • morzsi555
    6 a max most már, specre/premium spectre pakkokban lehet kapni upgraded.
  • CHROME
    Nekem előtte, és most is 3. Akkor nem 3 max, szóval tuti nem kaptam meg :)
  • Evoluti0N
    Nem tudok nyilatkozni. Nálam már ki volt fejlesztve 5-re a pack előtt is :)
  • CHROME
    Ti megkaptátok a medigel +1 -et?
    Nekem nem látszik hogy növelték volna...
  • Darun
    Én meg megértem mindkettőtöket :D Engem érdekelnek az ún. bővítmények, de ált csak akkor ha ténylegesen adnak is hozzá valamit a játékhoz. Pl nem biztos hogy egy szimpla DLC miatt nem kezdenék el újra egy játékot. A ME-vel az volt a szerencsém hogy kevesebb mint egy éve játszottam először az első résszel. Felkeltette az érdeklődésem és megvettem a kettőt, de érdekeltek az eltérések, ezért az első ME 2 végigjátszás után kezdtem egy teljesen új karit. Aztán ez volt a 3. résszel is. De pl a Falloutot is csak azért kezdtem újra, mert egybe szereztem meg az összes DLC-t és azok egyben is elég sok plusz tartalmat adtak hozzá az alapjátékhoz (meg még egyenként is) Így fél év elteltével most már a multit is kevésbé elszántan tolom. De még akkor is nagy szó hogy egy sima multi co-op le tudott kötni fél évig!
  • Evoluti0N
    Megértem a te álláspontodat is. Nekem, mint egy rajongónak (fannak, ha úgy tetszik) nagy élmény visszatérni a játék világába. Legyen szó akár egy olyan dlc-ről, ami a játék vége előtt játszódik. Érthető, h aki nem rajongó és úgy érzi, h egy végigjátszással letudta a játékot és nem akar tovább foglakozni vele, azt nem érdekli egy dlc.
  • Sir Quno Jedi
    Nnna, ha én má végigtoltam, akkor már nem érdekel. Ha előtte megkapom és a végigtolás KÖZBEN ezeken is átesem az okés.
  • Evoluti0N
    Nem tudom. Engem érdekel. Ha jó a sztori, a játékmenet, elég hosszú és vmi módon kibővíti az univerzumot, akkor érdekel. DA Originsből is megvan az összes dlc, attól függetlenül, h logikus módon a végső harc előtt játszódnak és még csak nem is folytatással összekötő dlc-k.
  • Sir Quno Jedi
    Meg kit érdekel utólagos DLC?! Vége a sorozatnak, finító, nem kell semmi, amivel összekötik a "folytatással", merthogy az nincs. "előzmények" meg kit izgatnak.
  • tomsolo
    Nálam az egész MF3 akkor mindfuckot kapot befejezésileg meg úgy egyébként - bár lehet velem van a baj - , hogy erre a DLC-re már fel sem kaptam a fejem...
  • morzsi555
    És ez az egyetlen dlc aminek valamilyen szinten köze van a fő történethez és a befejezéshez. A jövőbeli sp dlcknek biztos hogy nem lesz.
  • Evoluti0N
    Ennyi? Egy kis bónusz duma? Logikus lett volna egy újabb befejezés ha már
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy kisebb "osztagnyi" badass reaper írtó faj tagjai csatlakoznak hozzánk. Vagy legalább új jelenetek a videókban.
  • morzsi555
    Leviathan Bonus Dialogue in Catalyst Scene
  • szomferi
    nekem is volt már párszor hasonló, konkrétan a gyerek eltűnt az "eredményjelzőről", csak onnan tudtad hogy nem maradtunk hárman, hogy ha megkerested a pályán az illetőt :D

a játék végén se volt ott a neve a végelszámolásnál, nem tudom hogy ilyenkor kap-e valamit egyáltalán csórikám
  • CHROME
    Na ez a fedezékes bug mennyire idegesítő!!! Nekem is ez volt. Mindig kiugrott fedezékből, és persze hullottam mint légy. A többiek meg néztek, hogy mit bénázok :)
  • Darun
    Nekem a hétvégén olyan volt hogy eltűnt a csapattárs. Talán még a neve sem látszott. Egyedül a nála lévő assault rifle csöve alá szerelt omniblade volt látható. Meg amikor lőtt, a torkolattűz. Semmi más.

Az éjjel viszont olyan, de olyan bugom volt... :D Elsőre azt vettem észre, hogy a csapattársam a Reactor pályás a start hely felett lebeg és enyhén vibrál. Vanguardoknál már láttam ilyet, meg se lepődtem. Aztán az tűnt fel hogy a másik két társam nincs sehol. Végül jött az ellenség. Nem sebződtem. Egyszer ment le negyedik a barrierem, amikor egyszerre 3 pyro, 1 prime meg egy rakétás lőtt rám. Aztán rögtön vissza is töltődött. Ezek után majdnem mindenkit heavy melee-vel nyírtam ki. Ez volt a 8. wave. A 9.-nél egy hunter egy lövéssel leszedte az 1000+ barriert rólam (silveren!) a második lövésre meg már feküdtem is. Talán háromszor élesztettem fel magam, mert nem akartam elhinni hogy nem bírok el két Prime-al meg az aprólékkal. Hát nem. :( Ami viszont a legbosszantóbb, negyedikre elvéreztem, aztán elkezdett tölteni. Elsőre azt gondoltam, szégyen a 9. körben elvérezni, főleg hogy a hétvégén volt egy goldom amit simán hoztunk. Aztán csak töltött... és töltött... és kb 3 perc után kiírta hogy egy játékosra vár. Ha nem én hostoltam volna, még oké lett volna. Végül 5 perc után meguntam, a szokásos server lost, kapcsolódjak újra. Pénzt/Xp-t nem kaptam, a medigélt (amiből amúgy is baromi kevés van már) viszont levonta :( Akkor én is tartottam pár perc szünetet.
  • Optimus Prime
    Igen, nekem is volt egy ilyan pack vásárlás bug, csak veteran volt szóval mindegy, de nem veszett el semmi. A hétvégén nekem is kreált furcsa bugot vagy lagot és bosszantott, mert csak a squad goalt akartam volna, mert nem sok időm volt játszani.

- meghaltam, medi-gel használ, 10 sec késés mégis meghalok
    - egyik csapattag fegyver nélkül és animáció anélkül sétál le alá a pályán
    - meghalok és kiesek a pályáról, majd vissza
    - nem tudtam fedezékbe menni - ez a kedvencem

És igen, tapasztaltam, hogy egy adott cucc nagyobb eséllyel jöhet packból, ha épp azt használt sz két-három meccsen. Így voltam a Tempesttel pl. Végre sikerült is kimaxolni minden "szürke" cuccom.
  • CHROME
    Engem is dobált hétvégén rendesen. Volt olyan is, hogy extraction, visszaszámlálás, 10 sec...éés kidobott. Persze ilyenkor no mani, no xp.

Na, ekkor felálltam a gép mellől pihenni 2 órácskát...

Viszont örömmel láttam, hogy megoldották a pack vásárlás timeout problémát.
    Eddig az volt, ha timeoutra futott, akkor nem láttad mit vettél, csak találgathattál, ha megnézted a cuccaidat.
    Most szerencsére amint visszalépsz multiba, rögtön feldobja a pack tartalmát.

Szóval relax, szerintem nem nálad van a gond.
  • dienesoft
    Sziasztok!

Gondom van az ME3 multi részével. Randomszerűen kidobál a játék amikor érkezik bizonyos hullám. Van, hogy megszakad a kapcsolat az EA serverrel. Valaki tapasztalt ilyen hibát? Egy kört nem tudtam eddig lejátszani végig, pedig négyszer próbálkoztam.
    Köszönöm előre is a segítséget! :)
  • mascarun
    N7 Eagle-n kívül semmi értékelhetőt!
  • Vraaanyek
    Vááá...legyen már fizetés nap :D :D
  • koschwarz
    nekem mostanában nagyon jó dolgok esnek psp-ből. igaz, nem sok mindent kell még feljebb nyomni. viszont a talont és a hurricane-t nagyon bírnám, ha végre magasabb szintű lenne. a talon nagyon állat, még így 2-es szinten is, csak még mindig nehéz egy power user karakterhez, bár ULM-et lehet hozzá használni, persze. de nyilván jobb lenne ULM helyett egy hasznosabb mod.
    valiantom viszont még egyáltalán nincs.
    az vajon csak véletlen lehet, hogy pl. elkezdtem a salarian infin használni a operation gear II-őt. erre a következő psp-kből sorozatosan kijött a többi szint. elkezdtem használni a stronghold III-at egy másik karakteren, erre kijöttek a következő szintjei. ?
  • Hoz_Hun
    Level IV. ammo, meg há-há Valiant Upgrade III. . De multiztam is egyet és vettem még egy Spectre packot, amiben két rare eset: egy újabb level IV. ammo és ... Medi-Gel 6 upgrade. :)
  • Hoz_Hun
    Nálam az Arrival és a Lair of the Shadow Broker között van. Arrivalnál jobb Shadow Brokernél alulmarad.
    A dumák meg a nyomozgatás miatt viszonylag hosszú, elsőre. Azt nem értem miért drágább mint a Shadow Broker DLC, ha innen nézzük akkor drága, egyébként (nekem) megérte az árát. Az utolsó bolygó és a vége lenyűgözött a többi közepes. Nem akció orientált (ami nem baj). Van benne pár Reaper harc megtűzdelve a multiból ismert "kisérd a drónt" meg "vidd a "pizzát" ide meg oda" fűszerrel. Érdekes színfolt ez a nyomozgatás. Hozzáadtak a Galaxy Map-hoz pár új rendszert csak hogy lehessen fogocskázni a Reaperekkel. Az új bolygók rövidek, a harmadikat leszámítva nem kiemelkedők, de nem is unalmasak.
    Hozzá ad a történethez, ME fanoknak kötelező.
  • Optimus Prime
    Nekem csak consumable - ha jól írtam... - és egy N7 Eagle upgrade. :(
  • CHROME
    Na, kinek mi jó esett ki a pakkokból?
    Majd este kibontom én is, addig reménykedek, hogy valami jó is lesz benne...
  • mascarun
    Na én is megkaptam a Commandation pack-ot. :)
    Kicsit késett a Victory-hez képest.
  • ZSOOLT2
    Nekem működött, a Bioware honlapján aktiváltam a kártyát, és az Originen vettem meg a DLC-t.
  • Vraaanyek
    Most jelenleg mit gondoltok, érdemes boltban kapható, 1600-as, kártáys Bioware ponttal próbálkozni, általánosságban működik????
  • Evoluti0N
    Pontosítanék. Inkább olyan fél 9 körül kezdtem el játszani. Max fél óra volt össz-vissz, amit szüneteltem. Szal az én tempómban kicsit több, mint 4 óra volt a dlc.
  • Evoluti0N
    Na, végigvittem a dlc-t. Sokkal hosszabb volt, mint bármelyik ME2 dlc. Legalábbis számomra az volt. Nem tudom megmondani, h pontosan meddig tartott, de pisi, ivás szünetekkel, szokásosan az új bolygók leírását elolvasva (ezt sose hagyom ki :D) kb. 9-fél tíztől egész mostanáig tartott. Nekem nagyon bejött, sztem megéri az árát, azonban mindenkit figyelmeztetek, h fanboy vok és meglehetősen szubjektív :D. A sztori jó, az új helyszínek is tetszettek és új érdekességeket tudunk meg a reaperek eredetéről. A víz alatt járkálás nem volt valami hosszú és nagy szám se, de adott egy kis pluszt. Legalább hangulatos volt. Arra lennék kíváncsi, h milyen hatással van, vagy egyáltalán hatással van-e ez a dlc a befejezésre. Logikus módon hatással kéne lennie. Majd "holnap" meglátom :)
  • Optimus Prime
    Minek a sok harc? Sokan utálják, mert az exploration kárára ment, most meg... A Citadel rész én a trailerek után gondoltam hogy egy új max iroda szintű rész lesz.
    Egyébként a küldetés mikor aktiválódik? Ha meg tudom venni a jövő héten épp oda jutok, hogy az ME3-at kezdem. Azonnali lehet a Prologue-Mars-Citadel részek után?

Végre megkaptam a másik packom is. Csak beléptem később és ott volt. De az egyetlen hasznos cucc egy N7 Eagle upgrade volt. :/
  • Optimus Prime
    Az Arrival és a Lair of the Shadow Broker DLc-khez képest Neked mennyire jó? Azt mondod hardcore ME fannak se éri meg? Spoiler nélkül lehet beszélni a Levithan-nel?
  • Ryder62
    Én most tartok a második bolygó elején, eddig szinte nem is volt harc.

Az új citadel pálya tényleg csak egy laborból áll azt annyi.
  • Darun
    Akkor tényleg elég drága :(
  • morzsi555
    Kb. 2 és fél óra, nézelődve, nem végigrohanva.