Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17802 Nyomtam pár kört. Ha jól vettem észre, javítottak pár hibát, pl. most már élesztés közben nem vérzünk tovább. Elég bosszantó volt hogy már 3/4-ig feltámasztott egy csapattárs, és még is meghaltunk mert az "elvérzési idő" meg közben lejárt. A slash-el is machinálhattak valamit, mert gyorsabb recharge-ra fejlesztettem, még is lassabb mint amilyen az első játék alkalmával volt.
Van viszont valami amit nem értek. Mivel kicsit untam már a Phalanxot, gondoltam kipróbálom az asari adeptet M22-vel. Legnagyobb örömömre 200-as CD-m volt vele. Ezen felbuzdulva az N7 Shadow-t is fel akartam vele szerelni... 190%. WTF? Nézem, mind a kettőnek a class skill teherbírásra/power damage-re van téve, mind a kettő összesen +30-at kap. Az infinek még is kisebb a CD. (és még 200-as CD-vel is lassúnak tűnt a slash) Visszacseréltem a pisztoly/smg-t. Aztán az smg-t is leraktam, de attól se lett gyorsabb.
Egyébként hogy mennyit számít a pálya: ugyan az a csapat, ugyan azok a karakterek, ugyan az a beállítás... London: 99k ponttal lettem első, a másodiknak 60k körüli pontja volt. Aztán Tuchanka, utolsó előtti lettem, pedig ezt jobban is ismerem, jobban is szeretem, meg volt még egy szint előnyöm is.