Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"As a heads up to the community, we are reviewing Tactical Cloak for next week's balance changes. Our data shows that an overly large percentage of players are still using Infiltrators on Gold (33.6%). As always, we appreciate constructive feedback on this topic."
"As a heads up to the community, we are reviewing Tactical Cloak for next week's balance changes. Our data shows that an overly large percentage of players are still using Infiltrators on Gold (33.6%). As always, we appreciate constructive feedback on this topic."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
June 21, 2012
----------------------------------------------------------------------------
Sentry Turret Power
- Base damage increased from 40 to 75 per shot (fires a 3 round burst)
- Evolution 2 shock radius increased from 2.5 to 5 meters
- Evolution 2 shock force increased from 450 to 1000
- Evolution 2 shock cooldown decreased from 5 to 2 seconds
- Evolution 3 chance to freeze increased by 200%
- Evolution 5 rocket cooldown decreased from 4 to 3 seconds
- Evolution 5 rocket impact radius increased from 2 to 2.5 meters
- Evolution 5 rocket minimum range reduced from 10 to 5 meters
- Evolution 6 flame thrower base damage increased from 55 to 65 per second
Combat Drone Power
- Evolution 2 explosion damage increased from 120 to 400
- Evolution 2 explosion force increased from 400 to 800
- Evolution 3 shock cooldown decreased from 5 to 3 seconds
- Evolution 3 shock force increased from 450 to 1000
- Evolution 3 shock radius increased from 2.5 to 5 meters
- Evolution 5 rocket damage increased from 250 to 300
- Evolution 5 rocket radius increased from 2 to 2.5 meters
- Evolution 5 rocket cooldown decreased from 4 to 3 seconds
Arc Pistol
- Damage increased from <70.2-87.7>70.2-87.7> to <77.2-96.5>77.2-96.5>
Viper Sniper Rifle
- Damage increased from <229.4-286.7>229.4-286.7> to <265.6-332.0>265.6-332.0>
- Encumbrance decreased from <1.5-0.9>1.5-0.9> to <1.25-0.7>1.25-0.7>
A Conrados vidit nem néztem Elsõ végigjátszáskor csak 1x találkoztam vele, mikor valami terrorista meg akar ölni és õ elé ugrik, Jenna persze "megmenti". Utána elõtte van benne Conrad? Csak mert eddig három dolgot találtam/fejeztem be, ami eddig nem sikerült: az indoctrinated Hanar nagykövet Kasumival, a dog tages küldetés "Benningen" és megtaláltam Liara apját!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Lényeg a lényeg, a thermal clipek bevezetése egy tisztán gameplay változtatás volt, amit próbáltak ugyan alátámasztani egy kis sztorival, de nem sikerült túl jól és Conradnak van igaza 😊
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Akit zavar, az használhatja Javik fegyverét. 😛 A Marauder Shields résznél nincs értelme tölteni: végtelen a muníciónk, viszont Shepard crackes mozgása és látása végett lehetetlen rendesen leszedni. Az art book szerint terveztek egy brutál mód indoktrinált TIm-et, de végül dobták. Mert TIM inkább az eszével érvel, mintsem nyers erõvel, így maradt a csevegés.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szerintem felhasználódnak mint egy jégkocka. A hõ energia, nem lehet megszabadulni a feleslegtõl. Csak eloszlatni, vagy átalakítani lehet.
A játékban a boss harc elvileg az a pálya lett volna ahol meg kell védeni a rakétakilövõket (tény, hogy az elég keményre sikeredett), de nincs klasszikus fõellenség akivel a játékosnak meg kell küzdenie.
A halál csupán a kezdet...
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Ami meg a hétvégi eventet illeti, ha bronz fokozaton is teljesíthetõ a feladat akkor nem szoktak N7 fegyvert adni. Valamit valamiért.
El kell ismerni helytállt, miatta nem lett meg elsõre az Insanity achievementem. XD
Abból is végre meglett a Tempest is.
A Collector Assault Rifle még megszerezhetõ valahogy? Nem tudja valaki?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
smg-t szinte alig használok, de ha igen, akkor csak a hornetet. igaz, hurricane-em nincs, így nem is próbáltam még. a locust sajnos gyenge.
rájöttem, hogy a batári katonám igen jól szinergizál 😄 a strikerrel. jobban mint a kishok-kal. egy ellenfél nem maradt talpon elõttem, vagy a striker vagy a ball.blade miatt 😄
meg illik is a striker a batári kézbe. szeretek a karakterhez illõ fegyvert adni. krogan+claymore, geth+GPS, krogan+pheaston stb.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Paladin brutális pisztoly, de 200000 creditbe kerül. Én elsõre inkább megvettem az összes armort. 😛
Hülyék ezek.
Ninja'd "
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/12662027/5#12663821
You can have an all vorcha squad or a mix of krogans and batarians or all 3 races, just ONLY those 3 races."
Szóval jól értelmezed .
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Jól értem hogy bármilyen nehézségen kell lennie a csapatban egy krogannak, vorchának vagy batariannak, vagy mind a háromnak valamilyen formációban együtt?
A hunter módot meg úgy ajánlom hogy nyomtok egy gethes kört hunter módban aztán karit váltotok és pihentetitek a szemetek 1-2 meccs erejéig. Aztán megint jöhet a hunter.
A félreértések elkerülése végett: nem a batariant szólom le! Mivel a csapatomba is szoktak lenni és van aki játszani is tud vele, ezért én is látom hogy nem egy gyenge class. Egyszerûen a hátrányai olyanok amiket nem tudok kiküszöbölni, nekem nem jön be. De senkit nem dobok ki azért mert ilyen karival akar jönni.
meg nagyon szeretem a sima melee kombóját is, jól sebez, és nem tudnak rá reagálni. egy kishook-kal pl. egy 3-as kombinációt nyomat, ami közben két kézre is fogja a csövénél a fegyvert 😄
nem használják a játékosok a kishook-ot, pedig jó. középtávra tökéletes a scope-ja, lehet charge-olni lövés elõtt extra sebzésért, és nagyon gyorsan újratölt. nekem 9-es szintû, és sebzésnövelõvel teljesen kitölti a sebzéscsíkot. olyan mint egy gyorsan újratölthetõ shotgun, ha még fel is pumpálod lövés elõtt, akkor a védelem nélküli ellenfelek hátrarepülnek.
ja, és a fejlövésre több bónuszt kap, mint az összes többi fegyver, és nem veszi figyelembe a shield-gate-et, tehát egy a fejlövéssel silveren, de goldon (!!!) is kiszedhetõ egy marauder vagy egy centurion.
csak meg kell tanulni vele lõni, mert a gravitáció is befolyásolja a lövedéket, de én már jó ideje használom, és abszolut megszoktam.