22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17840 Mennyi idő alatt toltad végig? Ha jól számolom akkor pár óránál nem tartott tovább. -
morzsi555 #17839 Hát kiderül mi az a leviathan... Aztán ennyi. Meg állítólag lehet beszélni róla a catalysttal a végén, de gondolom csak 1-2 mondat. 3 új bolygóra le lehet szállni, azok érdekesek. A bereklámozott citadel új része viszont nem, csak egy lakosztály az egész.
5 pontból olyan 3-at adnék rá. -
Sokat adott a történethez? -
morzsi555 #17837 Hát ennyiért nem érte meg ez a dlc. Na mindegy. False advertising áldozata lettem. Azért voltak benne jó részek. -
Én megkaptam, de ahogy rákattintottam, please wait....és kiírta, hogy meghaltak a játék szerverei. Újraindítottam, pack sehol, jutalmak sehol..... -
Evoluti0N #17835 Valami rejtélyes oknál fogva sosem kapom meg a commendation packot, mindig supportnak kell szólnom, h adjanak már egyet. -
Épp nézem, csak a Victory Packot kaptam meg. Másnál is így van, vagy csak nem sikerült a squd goal-om? " karaktert, inkább classt kellett promótálni, ugye? Én direkt meccs közben egyszerre csináltam. -
mike01010101 #17833 Köszi a tippeket, már jön lefelé nálam is. Az lehetett a gond, hogy a bioware pontokat is az origin-en akartam megvenni, de nem ment. Azt most megvettem a BSN-en és utána az origin-en a dlct. Igy sikerült. -
evil006 #17832 Nem tudni nálad mi a baj de nálam jön rendesen. -
Darun #17831 PC: 67,573
PS3: 28,398
Xbox: 166,778
TOTAL: 262,749!
Ha jól értettem akkor ez a hétvégi event mérlege. Hááát... Igaz hogy én is csak hárommal járultam hozzá, mivel hétvégén dolgoztam. Viszont azt nem gondoltam hogy box-on ennyire népszerű. -
morzsi555 #17830 Bsn-en is lehet venni bioware pontokat a profilodban. Ha a fegyver packot is meg akarod venni, akkor ott érdemes, mert ott lehet venni 560 pontot is és így nem marad felesleges bioware pontod. -
mike01010101 #17829 Nem. Csak az Origin-en, de sajnos még mindig "foglalt". Kb 20x próbáltam az elmúlt fél órában. -
Evoluti0N #17828 Nekem sikerült megvennem, ugyanakkor igencsak lassan tölti...
-
bsn-en nem lehet megveni? -
mike01010101 #17826 Meg akartam venni, de nem tudom mert "szoktlanul nagy a szerver terheltsége. Kérjük próbálkozzon később". Az a baj hogy az Origin másolni akarja a Steamet, csak nincs még meg hozzá a techinkai felkészültsége.
-
Evoluti0N #17825 Na kijött PC-re is a dlc. Lehet "tőteni" :) -
evil006 #17824 Elküldtem -
Hm, épp számolom olcsóbb-e úgy a 800 pont. Hááát... Lévén nem vagyok milliomos és szeretném legalább ezt a DLC-t megdobhatsz vele PM-ben. -
evil006 #17822 VALAKINEK KELL PROMÓ KÓD AZ ORIGINHEZ?
Most kaptam egyet de nem fogom használni. 1 hónapig érvényes.
A Biower pontokkal volt gondom és miután beszéltem a supportal küldtek egy ilyen promó kódot . Akinek kell szóljon. -
Milkoma #17821 Hát sajnos nekem erre nincs pénzem, ha csak valaki nem szán meg 800 BW ponttal :D
De aszt hiszem marad a youtube :P Ott majd megnézem a végigjátszást. -
vg #17820 xbox-ra már tölthető a leviathan, 1.65GB -
Ha nincs fiókja az Originbe se tud belépni.
ÉN az ablakban való futtatást ajánlom, úgy látni, ha valami a háttérben zavar. Friss driver nem számít, nekem 275.33 Geforce simán megy, 301.42 kék halál random mód.
Jó lenne tudni:
- milyen Windows
- milyen tűzfal (ha van és nem a Win-é)
- milyen konfiguráció
- milyen kiadás -
Evoluti0N #17818 Az első kettőt elolvastam. A harmadikat holnap fejezem. Fanoknak kötelező 

(kicsit szar a kép) -
jocika #17817 Még azt nézd meg, hogy a tűzfal progiban van-e bejegyzés a ME3-ra? Ha igen töröld ki, és utána engedélyezd. Az ESET-tel régebben előfordult.
Ha így se indul, akkor nézz rá a video driver-re(friss-e?). Ha az is rendben, akkor a játék beállításoknál vegyél le mindent minimumra, vagy a közelire. Ha indul, akkor addig visszakapcsolgatni egyenként a beállításokat, amíg nem kapod a problémát, és azt a beállítást kiértékelni.
EA fiókot létre hoztál? Ha nem, lehet, hogy az a baj. -
Épp az ME fórumait böngésztem és olvasom, hogy elhunyt Neil Armstrong. :(
Habár Buzz Aldrin szerepel is az ME-ben, Armstrong is megérdemel egy perc néma csendet. -
Evoluti0N #17815 Na, emberek. Hozzájárultam az Operation sikeréhez mind a 6 kaszt promotálásával.
-
Írj a supportnak. Van magyar is, ha az angol chat nem lenne kézenfekvő.
Milyen géped, windows, drivered, tűzfalad (ha van ás, mint a Windows-é) van? -
joesmith84 #17813 Sajnos semmi változás... itt továbbra is megáll!
Azért Köszönöm Szépen Jocika! -
RAMyMamy #17812 igen, csak a lektorált rész, tehát a valóban KÉSZ fordítás az 33,84%
én nem fűzök hozzá sok reményt, hogy év végéig elkészülnek vele -
Lassan 62% a Mass Effect 3 magyarítása :) -
CHROME #17810 Thx -
Mass Effect 3 Leviathan DLC Trailer -
A BSN oldalán most már mindig ki van írva, hogy mikortól kezdődik, ha már tart még meddig, illetve hogy még meddig vehetők át a packok. -
Darun #17807 Azt nem tudom mikortól, de már megy, az biztos! (próbáltam) -
CHROME #17806 Sziasztok!
Mikortól megy az OP Alloy? Ma du 5-től, ugye?
Az MDT csüppet megzavar :)
Thx!
-
Igen, akkor szokott ilyet csinálni. Bár nálam a ZA valószínűleg auto-detect beállítás végett felismeri és engedélyezi is neki a netet. -
jocika #17804 Alt-Tab után nézd meg, hogy a tűzfalad nem vár-e beavatkozást tőled? Ilyenkor ugyanis fel akar menni az EA szerverre. -
joesmith84 #17803 Sziasztok!
Tiszteletteljes kérdésem lenne!
Telepítettem a játékot és olyan problémám van, hogy a logot még bejátssza indítás után, de utána csak sötét képernyő. Nem fagy le, mert a folyamatjelző azt írja ki, hogy "fut". De nem lép tovább akármennyit várok!
Tudna bárki ötletet adni, hogy ennek mi lehet az oka? -
Darun #17802 Nyomtam pár kört. Ha jól vettem észre, javítottak pár hibát, pl. most már élesztés közben nem vérzünk tovább. Elég bosszantó volt hogy már 3/4-ig feltámasztott egy csapattárs, és még is meghaltunk mert az "elvérzési idő" meg közben lejárt. A slash-el is machinálhattak valamit, mert gyorsabb recharge-ra fejlesztettem, még is lassabb mint amilyen az első játék alkalmával volt.
Van viszont valami amit nem értek. Mivel kicsit untam már a Phalanxot, gondoltam kipróbálom az asari adeptet M22-vel. Legnagyobb örömömre 200-as CD-m volt vele. Ezen felbuzdulva az N7 Shadow-t is fel akartam vele szerelni... 190%. WTF? Nézem, mind a kettőnek a class skill teherbírásra/power damage-re van téve, mind a kettő összesen +30-at kap. Az infinek még is kisebb a CD. (és még 200-as CD-vel is lassúnak tűnt a slash) Visszacseréltem a pisztoly/smg-t. Aztán az smg-t is leraktam, de attól se lett gyorsabb.
Egyébként hogy mennyit számít a pálya: ugyan az a csapat, ugyan azok a karakterek, ugyan az a beállítás... London: 99k ponttal lettem első, a másodiknak 60k körüli pontja volt. Aztán Tuchanka, utolsó előtti lettem, pedig ezt jobban is ismerem, jobban is szeretem, meg volt még egy szint előnyöm is. -
Negritis #17801 ha lesz 'energiám' tolom én is de a GW2 kezdődik és hát na :D