Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17756 Nekem se volt még olyan Shepem aki Kaident választotta volna. Sokan nem kedvelik Ash-t, nekem abszolút bejött a karaktere.
EvolutiON: én nem is vontam párhuzamot hogy Bioware. Emlékeztem hogy anno az újságok szuperlatívuszokban írtak róla, magas értékelést kapott. Aztán az egyik számhoz ez járt mellékletként. Kb egy éve játszottam az első résszel először és nagyon bejött! Pár hónapra rá megvettem a 2.-t is, talán 2k-t kóstált és járt hozzá a Cerberus kód. Ennyit simán megért. A harmadik részt már előrendeltem (életem első rendelése/előrendelése/CE-je) És összességében nem csalódtam ebben sem. Biztos vagyok benne hogy a játékmenetbe sok helyen bele lehet kötni mindhárom részben, de akik igazi ME rajongók vagyunk, leszarjuk, mert minket a történet/világ érdekel. Lehet hogy logikai baki is sok van benne, de esténként amikor leültem játszani, tényleg Shepar parancsnok voltam, akin a Galaxis jövője múlt. Ezt az érzést nem sok játék tudja biztosítani. Pl most kezdtem el folytatni egy ME2-s Shepet és az első reakcióm amikor megláttam a Husk-okat az volt: "WTF? Armour?" Nem emlékeztem rá hogy a sima huskoknak is volt páncéljuk. Mert ez egy huszadrangú dolog. Viszont emlékszem a hajtóműház alatti zugban történt beszélgetésekre Jack-el, Tali tárgyalására, vagy amikor először megtudtam hogy Arkangyal Garrus... Ezek olyan élmények amiket nem lehet leírni. Aki átélte, az tudja csak hogy miről beszélek.