Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Bár az imént viccelődtem vele, tényleg bepromóztam az összes karimat. 0.5 millát elvertem a boltban és nem dobott egyetlen karaktert sem, szóval kezdhetem lvl 1-ről. A sentinel nem is volt gond, simán első lettem.

Palavan, lvl 1 krogan soldier. Csatlakozott a játékhoz egy 20-as Shadow. A 7. wave-ben tudott csak lekörözni pontban, akkor is úgy hogy ellőtt 2 rakétát, az egyik a tömegbe ment, a másik egy Banshee-t kapott el. Én ugye bronzon elvből nem használok rakétát. A végén 2000 pont lemaradásal lettem második. Egyébként nyomatta ő is a slash-t, a harmadik kör után gondoltam is rá hogy ezek után kidobom az összes Shadow-t/Slayer-t, mert nem lehet tőlük célozni.

Egyébként nem tudom milyen játékosok azok akik a bronzra a 20-as karinak equipet raknak be. Ennyire sok van nekik vagy ekkora lúzerek hogy még bronzon se elég nekik a maxos kari és kell mindenféle bónusz. És persze így is meghalnak vagy az első három körben vagy minden körben támaszthatja őket az ember. Érdekes dolgok ezek.