Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Neked! Én 1M-ért vettem PSP-t, a Typhoon talán azokból esett. Utána vettem 500K-ért sima SP-t, abból két új karakter is kiesett. Szóval ennyit a randomról. Már csak a vanguardon kell 2 szintet húznom és bepromózhatom az összes karit, aztán vásárolok megint.

Egyébként vicc hogy amikor exraction eventes hétvége van, pont akkor haláloznak el folyton az emberkék az utolsó körben.

Sikerült megtapasztalni milyen az, amikor Rio-n nem azzal kezdődik az utolsó kör hogy mindenki a zónában van. A negyedik tag valahol fényévekre tőlünk megmurdált, minket meg lerusholtak a hunterek/pyrok. Ráadásul valamiért nem akart átváltani rakétára, hiába nyomtam a 5-t :(

A London pályához egy kis infó: A fő út két oldalán ugyebár be lehet menni az épület "alá". Egészen pontosan az egyiknél van egy oszlopos árkád sor, a másikon meg egy iroda aminek kitörtek az ablakai. Ebben az irodában az asztal mögött frankón el lehet bújni és vissza lehet tartani az ellenséget. Ezzel egy jobb kari képes azt az oldalt biztosítani így a többiek figyelhetnek a másikra. És ráadásul elég biztonságosan kb 10 mp alatt el lehet jutni a kivonási pontra. Bár megjegyzem, ez ebből a szempontból még a könnyebb pályák közé tartozik.