Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• koschwarz
    nem gondoltam volna, hogy pont az általam korábban két legkevésbé kedvelt kaszt, az infiltrator és az adept új karaktereit fogom a legjobban élvezni. a fury és a shadow, mindkettővel annyira élvezetes játszani, hogy alig tudtam lecuppanni tegnap este a monitorról. a fury végre egy olyan adept (számomra), amivel nagyon hatékonyan tudok a biorobbanásokat előidézni, közelharcolni, ráadásul nagyon cool ahogy kinéz, meg az annihilation field. ez utóbbi akár lehetett volna egyszer bekapcsolós-elfelejtős képesség is, de mindegy. viszont rohadt jó, hogy automatán előkészíti a biorobbantásokat, majd egy gyors throw-val be lehet fejezni. távolra meg a dark channel jó, aminél külön tetszik, hogy végre nem ilyen hosszú ideig repülő valami, mint az asari adeptnél, hanem egy reave-szerű dolog, és gyors is a CD-je.

a shadow meg egyértelműen az egyik legjobb karakter. törékeny mint az állat, de ha egy kicsit is ésszel játszik vele az ember, akkor nagyon élvezetes vele a játékmenet. amikor lekaszabolsz egy phantomot, az kb. olyan érzés amikor egy krogan a claymore-ral fejbecsűri a kis kurvákat. én azt az electric slash-t hagytam a fenébe, eleget láttam előtte más shadowkat, amint csak ismétlik, ismétlik, ismétlik...és nem tetszett. lehet hogy jó képesség, de én full melee-re gyúrtam a kisninját, egy jó shotival együtt még soha nem volt ennyire élvezetes a shadow strike-os melee és a közelharc (kivéve talán a krogan-nel :DDDD imádom a kroganekat :D). de még a sima kaszabolós közelharc is bejön.

ezt most nagyon kitalálták a bioware-nél.

egy dolog érdekes, hogy a shadow strike elvileg, a leírása szerint, csak a melee-ből (sword masteryből) kap bónuszt, mégis, az n7 shadow passzív power damage bónuszai is emelik a sebzést. ez lehet hogy hiba, és később javítják, nem tudom. de szerintem eredetileg nem így akarták.