Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17517 Igazából eleve akkor szoktam vele lőni ha nagy tömegbe összeverődik az aprólék, Atlas méretű ellenfélnél meg nem nagyon kell célozni :D Rvödi sorozatokkal, közelről még a Guardian-t is leszedi. A Typhoon-ba pl az a durva hogy simán átviszi a Guardi pajzsát. Mondjuk ez egy géppuskától el is várható. Neki alig van szórása, csak a visszarúgása nagy, azt lehet csökkenteni azzal ha fedezékből lősz.
Megkaptam a Regaar-t is, de bevallom, még nem próbáltam ki. Főleg azért nem mert a geth shotiból is pont most lett meg a X. Így már 100 fölött van azzal is a CD-m.
Kipróbáltam a turian senti krysae/phaeston kombót. Vancouver-en az egyik wave felét egyedül csináltam meg vele, mert a csapat az elején megfeküdt. (nekem maradt egy Atlas, két Phantom, meg az aprólék) Egyébként pont ezen a meccsen volt hogy az Atlasnak már csak 2 kocka volt a páncéljából, tehát csak másodpercei voltak hátra, erre a srác beküldi a rakétát. Ennyire kellett neki a kill?
A batarian heavy melee-re meg csak annyit, Glacier-en rohangáltam vele, ütöm a jónépet. Elém került egy Nemesis, egyből heavy melee. Egy arabig állt és nézett, aztán megunta hogy charge-olom az ütést és odébb sétált. Hát kösz szépen! Egyébként meg elég sokszor van olyan hogy a sniper kikapja előlem az ellenfelet mielőtt még megüthetném. Azért krogannal ilyen ritkán fordul elé.
Tegnap beadta a London-t is. Először azt hittem hogy a rakétás pályát tették be, aztán rájöttem hogy nem. A felső rész elég jól védhető és frankón belőhető róla a pálya nagy része, két nagy hátránya van: nincs fent ammo box és három feljárata is van, tehát koncentráltan nem lehet védeni.