Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Darun #17496 Valamivel több mint 1 milla értékben vettem PSP-t. Ebből egy volt új karakter :D Ki is próbáltam a Slayert, az engi és az infi kivételével bepromóztam mindet vásárlás előtt. Így a Slayer 18. szintről indult. Nagyon állat! Rögtön indítottam egy privát bronzot hogy teszteljem. A teleportálós képessége nagyon brutál, akárcsak a területre ható. A karddal sem volt probléma, nagyon vitte a Reapereket. Nekem már az ex-Cerberus korbácsosok is nagyon bejöttek, végre van egy igazán hatékony közelharcos ember kaszt. Sajnos csak Brute-okig jutottam, mert Glacier-en beszorultam a fenti kis szobába és egy Brute/Reveger páros úgy döntött hogy nem is engednek ki.
A maradék kb fél millából sima SP-t vettem. Dobott egy Destroyer-t. Ki is maxoltam neki a Devastator skillt és egy szintén most pottyant Typhoon-t adtam a kezébe. Így elsőre sztem kiváló párosítás volt. A heavy melee-je nem csak hatékony, de igen látványos is. És hogy maximális legyen az öröm, tesztpályának beadta a Rio-t! Először Hydra jutott róla eszembe, az volt még ilyen szépen megcsinálva. Az hogy közben a pályán kívül dolgoznak az ütegek, igazi háborús feelinget adott az egésznek. Egyedül mentem és szinte azzal ment el a legtöbb idő hogy megtaláljuk egymást az ellenséggel. Tényleg iszonyat nagy az egész, ráadásul tele van fedezékekkel, apró kabinokkal. A Deactivate küldit ugyan bebuktam, de a portálok olyan helyekre voltak lerakva hogy mindig fedezve volt egy oldalam legalább.
Még promózás előtt volt szerencsém kétszer a Vancouver pályához. Ez annyira nem volt nagy, sikerült körbejárnom, bár a közepét pont nem láttam, mivel a sarkokban/széleken próbáltam meghúzódni a Justicarral. Nekem nagyon tetszett, mert sniperrel elég jól be lehetett lőni.
Jó ötlet volt a fegyver modok bővítése is. Főleg a pisztolyok könnyítését hiányoltam, így viszont kb az összes pisztoly 200-as CD-n belül marad. Az AR-re szerelhető omnipenge is jó ötlet volt, azt is hiányoltam. Az smg-k egyik nagy hátránya a visszarúgás, ezt is lehet orvosolni egy kiegészítővel. Az smg-k amúgy is elég könnyűek, így nem okozhat gondot hogy választani kell a visszarúgás elnyelő és a könnyítő mod között. Bevallom őszintén én eddig nem használtam a gear-eket, de láttam abból is pár érdekeset. Szóval messze ez a legjobb kiegészítő a multihoz ami eddig kijött. Leginkább azért mert az új kasztok teljesen új játékstílust követelnek meg és ez nagyon kellett már a játékba. Az új feladat, a drone kísérése is jó ötlet, végre még egy feladat ami csapatmunkát követel.