Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Én sztem kb 15 éve nem láttam Star Trek filmet, akkor is még a régi filmet/sorozatot. Tehát az első szériát. Abban meg nem rémlik hogy lett volna ez a két faj.

Legiont én is megkedveltem. A kedvenc karakterem Tali, szorosan utána Garrus. Ugye Tali miatt adódik a geth-quarián konfliktus. Alapból organikus párti voltam, viszont az ME3-t renegát Sheppel vittem végig és engem annyira meggyőzött a geth "mátrix" (amikor az adattárolóban láthatjuk a lázadásuk egyes mozzanatait) hogy végig kitartottam a gethek mellett és ezzel megöltem Tali-t. Ez sajnos számomra csak a szerepjátékosi képességeim szerénységét mutatták meg, hiszen fájt a szívem Tali miatt, renegát Shepként viszont hidegvérrel be kellett volna áldoznom. A hidegvér nem ment, az áldozás igen. Viszont a getheket azóta sem hagyom pusztulni. Az viszont a készítők részéről volt nagy seggberúgás hogy Legion mindenképpen meghal, aztán Tali és a quariánok is, a döntésem miatt. (ez egyébként szó szerint fajirtás, hiszen ha nem tudjuk kieszközölni a békét, akkor vagy a getheknek vagy a quariánoknak halniuk kell) Még amikor Javik erősködött hogy "ez egy szintetikus, dobja ki a zsilipen kapitány, mielőtt késő lenne" elgondolkoztam azon hogy ha választanom kéne, tuti nem Javik maradna a fedélzeten (később persze őt is megkedveltem, de ez a véleményem akkor se változott)