Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
a krogan sentinelem tech armorja védelemre és életerje/shieldje full fel van fejlesztve, ugyanígy fegyversebzés. a rage-ben egyedül a martial artist-ot (755-os boost melee-re, ha egy heavy melee-vel végeztél ki egy ellenfelet) fejlesztettem a shield újratöltődés helyett. ez utóbbi ennyi pajzzsal már nem számít, viszont a 75%-os boost az hatalmas. shotgunra bayonett, tech armor rank 5-ben melee bonus. rage nélkül így is úgy is 2 heavy melee kell silveren a shield-es/barrieres ellenfeleknek, rage-ben meg már nem számít, ott egy ugyanúgy elég.
e mellé lift gránát, gránát vagy warfighter gear-rel. így van szükség esetére vagy 6 gránátom.
szerintem teljesen felesleges a krogannél mindent a melee-re fejleszteni, mert nagyon overkill silveren, akkor már inkább a pajzs fejlesztés. szerintem a pure rage-et sem nagyon éri meg fejleszteni, mert nagyon hamar el lehet érni a rage állapotot a 3 killel is.
igaz goldon nem nagyon melee-zek, csak akkor ha tényleg extra biztonságos. meg hát goldon még a krogan sentit is simán elkapják, ha pl. megtántorodik egy geth prime lövéseitől.
szerintem nem sok karaktertípus van, aminél tisztán lehet nehéz, nagy sebzésű fegyvereket használni. a powerek, amiket minél gyakrabban lehet használni, sokkal hasznosabbak.
pl. a batarian soldier nálam kap egy könnyebb snipert távolra (indra, kishock), de gyakorlatilag a ballistic blade a damage/range/explosive blades vonalon fejlesztve annyira brutálisan hatékony még goldon is, hogy sokszor nem is használom a fegyvert. egy csomó térképen konkrétan egy irány fedezését rám lehet bízni, mert a 2,6 mp-ként ellőhető ballistic blade-del olya szinten lehet fedezni, hogy egyszerűen nem jutnak közelebb (kivétel persze a reaperek banshee-je). geth pyro, phantom, geth hunter? meg sem tudnak közelíteni.
a ballistic blade az egyik legjobb power a játékban (után szerintem a cerberus smash-je jön, hiába nincs védettség az animáció közben). nagy távolságra, explosion-nel kétszer tántorítja meg az ellenfeleket, egyszerre többet is, és nagy sebzést okoz. ráadásul a batári alapból SOKKAL gyorsabban fut, mint a több karakter. rohadt jó taktika, hogy odafutsz az ellenfélhez, blade, majd elfutsz, megvárod a cooldownt, majd megint ugyanez.