Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    A Phantomok ellen kiváló a geth shoti meg a krogan karakterek. Bronzon meg silveren, mert goldon a krogan semmit nem ér. Igaz hogy 4 Phantom közé futottam be amit kicsit durvának éreztem utólag. Viszont a melee elől folyamatosan kitér, azt csinálja amit a geth hunter, rám lő és amikor megütném, láthatatlanná válik és lecsúszok róla :(

A hétvégi event vicces volt. Egy reaper goldot se sikerült végig vinni, legkésőbb a 9. wave-nél kihaltunk. Aztán végre beléptem egy normális csapatba, full extraction. De végig volt valami kellemetlen érzésem. A végén a pontozásnál ki is derült (addig le se esett) hogy Cerberus ellen mentünk, tehát hiába sikerült.

Ha minden jól megy, talán ma meg tudom kukkantani az új cuccokat mert a héten még nem játszottam. Még előző héten össze is harácsoltam kicsit több mint egy millát pakkokra.

Ami meg az N7 lvl-t illeti, nézegettem a hazai listát és körülöttem 2 ismerős név is feltűnt. Az egyik troll úr volt, aki folyton szapulja a játékot és többször hangoztatta már hogy befejezi meg letörli az egészet. És megelőzött a listán :D Igaz hogy ez reményeim szerint csak átmeneti állapot. Egyébként ha jól emlékszem, a legjobb magyar játékos benne van a top 100-ban. Kíváncsi lennék ő mennyi pakkot vett BW pontból illetve mennyit promotált.