Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Hoz_Hun
    Végül meglett mind a 6 új karakter. Kipróbáltam a Shadow-t, a Demolisher-t és a Fury-t. Mindhárom kiemelkedően jó a véleményem szerint.

Shadow (Infiltrator): rágyúrtam a melee-re. A passiv skilt teljesen kihagytam (6/6/6/0/6), lévén nem használok fegyvert vele (vagy ritkán). A legjobban a Carniflex X-el jött be ULM használva így 200% a cool down. Nagyon brutális, kiváló Goldra is, de figyelni kell a használatára. Ha TC (Tactical Cloak) és az SS-t (Shadow Strike) időzítjük, gyakorlatilag folyamatosan lehet SS-ni. A lényeg hogy a TC alatt két SS el kell nyomni, utána rögtön megint TC és újra 2xSS, majd ezt ismételni. Nagyon jó csak figyelni kell és szinte folyamatosan fedezékben lenni (a TC és az SS miatt).

Demolisher (Engineer): meglepően jó. Amúgy is az egyik kedvenc kasztom az engineer. Meg a csaj szerelése is frankón néz ki. Az Arc gránát meg a kővetős gránát nagyon használható és Pilon is marha jó. Nekem a gránát gear-rel együtt 11 gránátom van, a Pilon meg kettesével adja elég jó időközönként. Az egyetlen hátránya hogy a gránátutánpótlás miatt viszonylag kötött a mozgástere (illetve a társak is zabálják fel a cuccot). Bárhova bár hányszor le lehet tenni a Pilont, de elég hosszú a Pilon CD-ja és letételkor csak 2 gránátod ad egyből, szóval nem lehet így töltögetni, ki kell várni míg adja. De ahol hirtelen el kell szórni 11 gránátot az csak a Gold/Platinum meccseken van húzós helyzetekben ott meg többnyire úgy is helyszínen védekezik a csapat az emberek nem rohangálnak össze vissza, lehet egy biztos helyet belőni a Pilonnak. A Demolisherrel amúgy is hátrébb kel lenni és támogatást nyújtani. Az Arc gránát életmentő a követős gránát meg durván sebez.
    A Pilon Thermal clipet is köpköd ki magából így a Harrier ideális választás mellé. Egyszer se fogytam ki a lőszerből.

Fury (Adept): nem vagyok nagy adep-es, bár elég jó kaszt szoktam azért használni. Na ez most változni fog a gyakran használom típusra. Minden képessége szuper a Fury-nak. Az Annihilation Field amit magára nyom nagyon ott van a szeren, a köcsög kis Nemesisek hiába futnak, hehehe. Az egész figura nagyon zorall. Folyamatosan kombóztam a Dark Channel-t és a Throw-t a BE miatt. Sokat még nem tudok róla mondani, mert csak párszor használtam, de az valami rohadt élvezetes volt.

A többi karaktert még egyáltalán nem próbáltam ki.