Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Én mint írtam még sose voltam full regenade. Valahogy nem tudok az lenni. Viszont full paragon is csak egyszer voltam.
A SW Kotorokba nagyon jó volt szemétkedni hisz ott Sith lehettél. Vagyis ott beleillett a játék világába. Emlékszem minél több sötétoldal pontot szereztem és minél nagyobb szintű voltam annál jobb, könnyebb volt szemétkedni, sőt már már jó érzés volt XD
Viszont a ME-kben a regenade ugye nem ezt jelenti. Még mindig a reaperek ellen mész, pont a galaxist akarod megmenteni, csak a regenát út ahogy Yoda mondaná könnyebben járható ösvény. Fegyvert fog rád valaki és fenyeget? Vagy megpróbálod rábeszélni, vagy lelövöd.
Szóval igen a regenade az tipikusan könnyebbik járható út.
Amúgy meg az hogy igazából nincs hatással a sztorira hogy most regenade vagy paragon az meg betudható annak hogy általában pótolható lényeket teszünk el láb alól. Ha megölünk egy fontos személyt biztos van aki átvegye a helyét. (Pl tanács vagy Wrex esete)
Meghát én nem is vártam el hogy teljesen máshogy alakuljon a sztori mert azt a sok variációt leírni, leprogramozni nem lett volna könnyű. Új, teljesen egyedi átvezetőknek kellett volna lenniük stb.