Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szerintem a control a legjobb hisz az változtatja meg a galaxis jövőjét a legkevésbé. A Szintézis ugye összemossa a két "fajt" szóval elégé máshogy alakulnak majd a dolgok ezután. A destroy meg megöli a gépeket, EDI-ért kár, Joker is valószínűleg mély depresszióba zuhan hogy elveszti élete szerelmét :D

Én inkább azon gondolkodom hogy hogyan tovább. Sztem kár lenne veszni hagyni ezt a remekül kidolgozott univerzumot csak hát most egy folytatást elég nehéz lesz összehozni.
    Bár sok játéknál van több fajta befejezés de mindig egyet nyilvánítanak hivatalosnak és aszerint folytatódik a köv. rész. Ezzel nem is lenne baj hisz akkor shep túlélheti. Viszont ez egy trilógia így elég érdekes lenne ha bejelentenék hogy ez az ending a hivatalos kész pont. Kicsit fura lenne de érthető. Mondjuk ezek után egy előzményre a franc lenne kíváncsi.

Az meg hogy Shep = Mass Effect hát elgondolkodtató. Kb mint Star Wars Darth Vader nélkül. Ha shep túlélné és a következő részekben folyamatosan vonnák ki a forgalomból, akkor még jó is lenne. Szvsz akkor lenne emészthető ha a régi karakterek közül sok vissza köszönne: Joker, Liara, Kaidan/Ash, Garrus és még sorolhatnám. Egy új főhős nem lenne rossz csak megint egy jó személyiséget kéne adni, valami remek ellenfelet, régi csapat társakkal. Esetleg behozhatnák a faj választási lehetőséget.

Bár tény hogy Shep nélkül, egy teljesen új arccal, régi csapat társak nélkül fura lenne egy új ME.