Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Ez már tényleg fan fiction!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az emberi elme ha jól tudom nem képes elviselni az örökkévalóságot. Nyilván erről nehéz biztosat mondani hiszen a 100 évet is kevesen élik meg, nem hogy több száz vagy ezer évet. Shep-re meg ez vár. De az is igaz hogy őt már nem igazán nevezhetjük embernek,vagy akár szerves létformának. Hiszen a teste megszűnt létezni, pusztán a gondolatai maradtak meg. Ha képes megőrizni az elméje tisztaságát akkor nem hinném hogy az értelmes fajok ellen fordulna. Legfeljebb végső esetben. Mivel feláldozta magát azért hogy megszakítsa a ciklusokat, ráadásul az örök életet választotta (ami sztem inkább átok mint áldás) mindent megtesz azért hogy békés úton rendezzen minden konfliktust. Persze ebben és a piros választásban minden faj megőrzi a rá jellemző tulajdonságokat, tehát pl a kroganok esetleg megint elkövethetik a régi hibákat. Én a zöld választást úgy képzelem el hogy ha már minden fajban van valami közös (a szintetikus rész) és a háborúban megtanulták az összefogás értékét akkor valóban egységként képesek működni, mert a szintetikus felükbe "ez van kódolva". A kék lehetőségnél meg esetleg azért mert Shep így látja helyesnek. Nah, én is jól elkalandoztam :D