Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Darun
    Nah, én is választottam egy ződet. Mert olyat még nem csináltam. Bár nekem is fúrdalta z oldalamat a kíváncsiság hogy azt hogy magyarázzák majd meg hogy x Assettnél túléli Shep.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, tényleg ilyennek kellett volna lennie eredetileg, mert úgy hogy elsőre a "semmit" kaptuk, így utólag kicsit erőltetett (de majd végigjátszom még párszor és az alatt megszokom) Azon és is felhördültem amikor a Reaper lézer felgyújtja az előttem futó katonát, a Normandy-ra meg rá se bagózik. Pedig kicsit nagyobb célpont mint bármi a sugár közelében.
    Ráadásul elég paranoiás is vagyok, kezd erősödni bennem a gyanú hogy az EA eleve így tervezte, hiszen sokan abbahagyták már a játékot, viszont a DLC miatt páran megint e fogják venni. Ráadásul a balhé miatt elég komoly "ingyen reklámot" kapott a játék. Meg a "rossz hír"-re jobban odafigyelnek az emberek. És most persze ők a jó fiúk, mert ingyen kaptunk egy nekünk tetsző véget.
    Az is érdekes volt hogy paragon Sheppel csináltam meg, a Citadellre kerülve azonban valami csoda folytán megjelentek a műtét hegei Shep arcán. Holott a Paragon/Renegade pontom aránya kb 98/2% volt.

Én is belefutottam a TIM-es hibába, a játék utáni mentést töltöttem vissza, tehát a Cerberus bázison kezdtem. Ráadásul Kai Leng nem akart sebződni (negyedik nekifutásra halt meg, akkor is a társaim végezték ki mert én éppen a Phantomokat szedegettem le) Viszont a Földre szállás után most sem engedett menteni.