Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Milkoma
    Hát igen, ezt így kellet volna lezárni és akkor talán nem lett volna ez a nagy felháborodás, bár nekem nem volt kifogásom az eredeti ellene sem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért nem kicsit meglepett a 4. befejezés... többnyire úgy szoktam a végén menni, hogy hátrafordulok és lövöm a kis srácot (úgy is végtelen lőszer :D) erre beszól, hogy akkor b+ buktad az alkut ...WFT? :D De nagyon tetszett.

Szintézis is szép volt EDI tolmácsolásában, bár fura volt kicsit, hogy maradtak a reaperek segíteni. Az irányításnál még megértem, mert ott átvettük felettük az irányítást, de legyen nem kötök bele ilyen apróságokba (Mikor Shep megszólal Reaper hangon, kirázott a hideg :D)

Végül a robbanás, Zaeed nagyon laza a kis koktéljával :D. Mondjuk látszik, hogy kicsit hibáztak a relék robbanásánál, most szimplán szétesik. Így már érthető, hogy miért nem pusztult el a galaxis. Viszont egy dolgot nem értek, ha fellélegzik a karakterem, miért rakták ki a névtáblámat az emléktáblára? Vagy kórházba szállítás közben szívelégtelenség vitt el? :D De lehet csak nem találtak meg időben a törmelékek között.

Szóval nagyon jóra sikerült. Vannak továbbra is hibák (Harbinger simán leszedhette volna a Normadyt míg ott szenvedtek), de nem kötözködök, majd esetleg ha jobbat tudok csinálni. 9/10 részemről