Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Prof William
    Enyhe ME3 - ( NEM DLC ) SPOILER de nem vészes.

Az új DLC hajnalán leírom én is, hogy mit gondolok az original végről.

Sok embernek azért nem tetszett ez Me3 - vége ( Nekem s de én nem sírtam újjért. ) mert a ME2 valami hitetlen hangulatos végjátékkal rendelkezett. Látszott minden, döntésünk, tettünk következménye.

Én anno a ME3 végétől is ezt vártam, hogy hasonlóan lássuk mi történik. De ehelyett nagyon lineáris lett a vég. Én pl nagyon bírtam volna ha a bénázásunk jutalmaként látatjuk ahogy elveszíti a flotta a csatát de nem... Ha törik-ha szakad mi nyerünk aztán jön a szivárvány.

Ha a ME2- végéhez hasonlóancsinálták volna meg most állva ünnepelne az egész játékosvilág de ezzel a elbaxxxal csak azt érték el hogy egy remek sorozat fináléja rossz szájízt hagyott a játékosok nagy részében.

Milyen durva lett volna egy olyan vég ahol a bénázásunk eredményeképpen vesztünk de pl még így is 3 féle vég lenne...

1. Láthatjuk ahogy az utókor Liara kis "időkapszuláját" hallgatva hall Sehaphardról.

2. Az összeomlás közben Shephard sztázisba fekszik hogy Jarvikhoz hasonlóan népe utolsó hírmondója legyen.

3. Pár száz/ezer szerencsés Sheppel az élen sztázisba fekszik és reménykedik hogy 3-400 év múlva a Raperek eltakarodnak és újrakezdhetik.

Úgy meg lehetett volna csinálni ezeket a "bad" végeket is hogy csak na...